Tussen poen en penis

Hits: 713

maandag 23 mei-2011
Het is wat met die jongens van het grote geld hè? Eerst hadden we het verhaal over Dominique Strauss Kahn, die met zijn onderzeeër uit de Walrusklasse een kamerjuffrouw tot overgave zou hebben gedwongen. Conspiracy roept de een. Ouwe viezerik roept de ander. En voor zover dat valt te achterhalen zijn alleen de producenten van meetlinten en lineaals echt blij met de affaire.
Het lullige voor DSK is dat hij moet bewijzen, dat die kamerbloem uit haar doos van Pandora zit te lullen. En gezien zijn ernstige reputatie binnen de erogene zones zal dat uiterst moeilijk worden. Wat voor problemen kreeg onze eigen Ruudje Lubbers al niet door een eenvoudige handoplegging en een simpel kneepje? We bedoelen maar.
Ook aan de overkant van het plasje was het afgelopen week smullen geblazen. Daar doorbrak de Daily Mail een gag-order (aka een verbod tot publicatie) die begin dit jaar was uitgevaardigd op verzoek van Fred Bloomfield (aka Fred the Shred). Ging over een hopsrelatie die het voormalig opperhoofd van de Royal Bank of Scotland zou hebben gehad met een leidinggevende juf bij de zakenbank van RBS. Een juf trouwens, die tegelijkertijd ook nog regelmatig bij het licht van een schemerlampje een bladzijde uit de Kamasutra moest voorlezen aan haar echtgenoot.
Op zich geen triangel met dezelfde impact als de Bermuda-driehoek, ware het niet dat Fred indertijd verantwoordelijk was voor de zeperd die RBS opliep bij de trio-aankoop en het kloven van de ABN/AMRO diamant. Fred moest met zijn plas naar de minister van Financiën met het verzoek om financiële assistentie, anders viel zijn bank om. Dat kostte de eenvoudige Britse belastingplichtige een honderd porties fish and chips en een pint of 87. De vraag is nu of Fred bij zijn wheeling and dealing rond de ABN/AMRO-deal beïnvloed werd door zijn gepassioneerde hopspartijen met mrs. NN van zijn zakenbank. Oftewel, was er ergens sprake van chantage?
Gevoegd bij het bericht dat ex-gouverneur Arny Schwarzenegger niet alleen meisjes van zestien, Adolf Hitler en negerinnen op de gym aanbidt (1), maar zich heeft gespecialiseerd in het bestijgen van dames die van zijn lang zal zijn leven niet in aanmerking komen voor een shotje in de Playboy en we kunnen zeggen dat we een ruige week achter de rug hebben.
Nu verwacht u misschien "stay tuned". Maar we hebben zelf ook nog wat op een erogeen plekkie. Daarvoor gaan we terug naar aflevering 389 van de serie Octopussy. Daarin maakten wij melding van ene Agnes D. Een bijdehante tante uit het rose leven van Boedapest, die het op een bepaald moment in haar carrière tot secretaresse extra-ordinaire bracht. Bij wie? Bij ABN/AMRO-topper Grijpman Groenink, de counterpart van Fred the Shred. Geen wonder dus, dat zij na deze riskante interlude onder de hoede werd genomen van een smurf van de de toen nog in een Leidschendamse paddestoel huizende snuffelfirma en verder de rit uitzit in een keurig huisje in Amstelveen. Iets in de mainstream? Are you nuts? Stay tuned.

(1) Wrijf over onze archiefbol en aanschouw onze dampende revelaties over de Governator uit vroeger tijden.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
Aantal keren bekeken: 713

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch