Studio Sport (006)

26 maart 2017
Hits: 387

dinsdag 20 maart-2012
Ach gossie. Sergeant sniper Bales weet echt niet meer wat er op 11 maart precies is gebeurd. Het was waarschijnlijk go with the flow en voor ie het wist had ie zestien keer in de roos geschoten. Zoiets.
Nou hebben de Amerikanski's wel vaker last van een falend geheugen. Wat ze in Korea hebben uitgevreten is namelijk net zo onbeschrijfelijk als de wandaden van Adolf's slagersgilde een paar jaar daarvoor. En later kwam er nog een onsje bij tijdens de Vietnamoorlog met als absolute hoogtepunten My Lai en de Operation Phoenix. Overigens, met de volledige steun van de Witte Ziekenhuisdirectie. Wat zei bijvoorbeeld directeur Nixon tegen hoofdchirurg Kissinger. Kwootje. Komt ie:

"We gaan dat godvergeten land platgooien, we gaan ze raken, we bombarderen ze volledig naar de kloten".
Kissinger: "Sta ik helemaal achter, mijnheer de president. Ik denk dat het we daarmee het enige juiste doen. Het zijn bovendien toch maar waardeloze termieten". (1)

En daarmee gaf dear Henry precies aan hoe de top van de USSA dacht en denkt over mensen uit de Tweede en Derde Wereld. Korea, Vietnam, Latijns-Amerika, Irak, Libiƫ, Afbaardistan en straks misschien Syriƫ en Iran. Waardeloze termieten. En of ze nou verpletterd worden door doodseskaders, huurlingen, de CIA, special forces of sergeant Bales, who the fuck cares? Stay tuned.

1. Bea's vertrouwde partner bij de jaarlijkse beklimming van de Bilderberg citeert hier een uitspraak van generaal Westmoreland, de opperbevelhebber van de Amerikaanse troepen in Vietnam.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
26 maart 2017
Aantal keren bekeken: 387

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch