Valse vlag (019)

02 maart 2017
Hits: 542

zondag 15 april-2012
Komt een hoer bij een smurf. In Colombia. Ze had met een lid van de Amerikaanse secret service wat ritmische oefeningen uitgevoerd in hotel Caribe in Cartagena. Wat gebeurt er? Aan het eind van de rit was die boef wel klaargekomen, maar niet over de brug. En daarom wilde ze aangifte doen.
Wat deed de smurf? Hij stelde een posse samen en trok vervolgens op naar hotel Caribe voor een diepgaand onderzoek. Toen bleek volgens de mainstreamberichten, dat ook vijf collega's van de wanbetaler van bil waren gegaan, plus vijf Amerikaanse militairen. Maar die hadden wel netjes aan hun financiële verplichtingen voldaan.
Normaliter worden dit soort zaken in der minne gewipt en zeker niet de mainstream ingeduwd. Vooral ook omdat voornoemde officiële vertegenwoordigers van de Amerikaanse overheid bezig waren met het uitpakken van een enorm veiligheidspakket dat standaard voorafgaat aan een buitenlandse visite van hun president. In dit geval dus Colombia, voor het bijwonen van een driedaags handjeklap met bijna alle andere landen van het Amerikaanse continent.
De 11 hoerenlopers genoten diplomatieke onschendbaarheid. Bovendien betaalt cq. stiekt de USSA minimaal de helft van de Colombiaanse groene en blauwe smurfendiensten in hun zogenaamde War on Drugs en wiemelt het in het Zuidamerikaanse snorkelland van de Amerikaanse spooks en special forces. Mochten die griezels iemand op straat, in het bos, in de kroeg of in een hotel voor zijn klus schieten of doodmartelen ergens op een achteraffie, geen probleem. Maar nu wordt een rugartieste niet betaald en heel Cartagena is in last. De 11 wippers worden afgevoerd en vervangen door verse krachten, de dagvodden staan vol met sappige details en de glazen tiet produceert slagroom.
Noodgedwongen moest er een kutsmoes worden bedacht voor deze ongewone gang van zaken. Komt ie: door hun omgang met snollen zouden de betrokken Amerikaanse olympiërs wel eens in een chantabele positie kunnen zijn gemanouvreerd met alle mogelijke gevolgen voor de veiligheid van Obomba.
Nou is de huidige Amerikaanse prez niet erg populair in Latijns Amerika. Laat staan in eigen land. Dat werpt bij luitjes die Thomas heten de vraag op, of er in hotel Caribe misschien iets meer aan de hand was dan one whore can tell. En er voorbereidingen werden getroffen om op de valreep toch nog een eerste vrouwelijke president het Witte Ziekenhuis binnen te wurmen. Conspiracy? Zalig. Vooral op zondag.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
02 maart 2017
Aantal keren bekeken: 542

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch