Assange en Brexit (018)

19 januari 2021
Hits: 632

Na zo 'onverwacht' Sarah Palin, heeft ter rechterzijde ook Tucker Carlson (van Fox News, de best bekeken talkshowhost van de VS; zie vorige aflevering) zich nu echt onsterfelijk gemaakt als voorvechter van het vrije woord: in een show met Pamela Anderson (vriendin van Julian; haal de Baywatch video's van zolder) doet hij een gepassioneerde oproep aan Trump om als kers op de taart van zijn presidentschap Julian Assange vrij te laten.
Ik durf er niet over na te denken.
Twee dagen nadat een Engelse rechter op humanitaire gronden (zelfmoord) uitlevering aan de Verenigde Staten had afgewezen heeft dezelfde rechter een invrijheidstelling op borgtocht afgewezen. Een appèl tegen deze beslissing zal volgende week dienen.
De juridische strijd tegen Assange was vanaf het begin gericht tegen de (pers)vrijheid. Niet alleen tegen de vrijheid van Julian Assange, zoals zijn partner Stella Morris het stelde, maar tegen de vrijheid van iedereen. Zie hoe de politie optreedt tegen mensen die voor de rechtbank Assange willen steunen. Hoe een 92-jarige man gearresteerd wordt. In the end is Engeland net zo'n afschuwelijke politiestaat als Frankrijk en Spanje. Met z'n tradities en blablabla. (WK)

Klik hier om uw reactie toe te voegen
19 januari 2021
Aantal keren bekeken: 632
Assange en Brexit

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch