Skip to main content

Bombs away (009)

16 januari 2017

donderdag 25 april-2013
Ze waren gewaarschuwd. De Amerikaanse snuffelnullen. Door de Ruskies. De oudste van de Tsarnaev-boys stond volgens Moskou in contact met baardactivisten, die de hele Kaukasus shariarijp wilden maken. En kennelijk niet alleen in Dagestan zoals eerder vermeld, maar ook in Georgië, dat toen nog onder het anti-Russische regime van de in de USSA opgeleide en met een Nederlandse juf getrouwde stropdassenvreter Saakashvili zuchtte. Volgens het Russische dagvod Izvestia van gisteren deed Tsarnaev jr. in de zomer van 2012 namelijk mee aan een cursus van “Caucasian Fund”. Een Georgische NGO die kort na het brullen van de Georgische muis naar de Russische beer in 2008 werd opgericht en sindsdien samenwerkt met de Amerikaanse Jamestown Foundation.
Deze Foundation telt in haar gelederen naast oud-CIA directeur Michael Hayden ondermeer kouwe oorlogsveteraan Zbygniew Brzezinski, Midden-Oostenexperts, olieboeren en luitjes uit Noord-Ossetië en Tsjetsjenië. Het hele feest wordt voorgezeten door de Nederlandse zakenpief Willem de Vogel (1). De cursisten, onder wie dus ook Tsarnaev, werden vooral getraind in het destabiliseren van de Kaukusus ten behoeve van de Amerikaanse belangen en natuurlijk hun freedom.
Mocht u denken, waar haalt zo'n Russisch dagvod dat vandaan? Nou, na de machtswisseling in Georgië kwamen de nodige documenten boven water bij het ministerie van Binnenlandse Zaken. Inclusief dus deze info over Tsarnaev en zijn verdachte Amerikaanse connecties. Vinden we leuk. Stay tuned.

(1) Net als onze waterkoning genoot deze Willem een deel van zijn opleiding op 't Atlantic College in Bristol.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
16 januari 2017