Uitverkoop (004)

dinsdag 29 september-2009
Het lijkt of Sibel Edmonds vorige week een steen op een bevroren vijver heeft gegooid. Lijkt. Want er zijn wel degelijk rimpelingen te noteren. Uiteraard van mevrouw Schakowsky, die via een koele spreekbuis liet weten dat ze nooit met een Turkse dame had liggen te hopsen. Dat was het. En wij maar denken dat je in de States al een proces aan je reet krijgt als je tijdens het gebed achter in de kerk een scheet laat. Zwakjes dus van La Schakowsky. Temeer daar zij niet is ingegaan op een uitnodiging van Sibel om eens over de zaak te komen babbelen. Maar misschien is ze bang voor verborgen camera's.
De reactie van John M. Cole is andere Peijnenburg. Johnny is een oude topdog van de FBI op de afdeling contra-spionage. En wat zegt die naar aanleiding van Sibel's niet zo zuinige uitlatingen over de baggeractiviteiten van Marc Grossman ten behoeve van zijn vette spaarvarken en zijn Israelische, Turkse en Pakistaanse klantenkring? Dat de FBI zo'n tien jaar lang achter de vodden van de voormalige Buzaboss heeft aangelopen. En dat het gevalletje Grossman deel uitmaakte van de zeker 125 gevallen van Israelische spionage die alleen al tussen 1993 en 1995 werden besnuffeld en vervolgens door de hoogste baasjes deskundig werden begraven.
In 2005 stapte Marc Grossman op bij het State Department en over naar de Cohen Group. Een firma die zijn poen verdient met consulten en lobbyen. Met een dikke Turkse portefullie. Dus Marc zat helemaal snor en werd vice-president. Dat ie nu in een Bodrumzonnetje wordt gezet door Sibel cs. vinden ze bij de Cohen Group niet zo aangenaam. Op Wikipedia werd die info bijvoorbeeld tot twee keer aan toe met een hark bewerkt. Eenmaal door ene Melissa Wisner (1). En laat dat nou een analiste van de Cohen Group wezen. Melis is een voormalig werkneemster van het American Enterprise Institute. En dan zijn we meteen helemaal thuis. Want dat roemruchte Institute is bij ons al eens een paar keer voorbijgekomen. Als onderkomen van de langzaam in de vergetelheid wegzakkende bedelprinses Ayaan Hirschi Alias en van Michael Ledeen. Het Rode Brigade-fantoom, de bootsman van het ss. Iran-Contra en de peetvader van de gele cake-story die Irak in een hel veranderde. Change? No we can't. Zelfs Sibel niet.

(1) Info van een attente lezer. Dank.

Uitverkoop

  • Hits: 278
Klik hier om uw reactie toe te voegen

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch