Another one bites the dust (003)

15 augustus 2016
Hits: 616

Robert Menendez voelt zich zwaar in zijn klok en hamerapparatuur getast. Zoals u misschien weet is de Democratische senator van New Jersey vorig jaar april aangeklaagd wegens 14 gevalletjes van fraude en corruptie. Volgens hemzelf is ie in al die gevalletjes onschuldig, maar hij moest wel 1,5 meloen dollar schokken om zijn mening in alle vrijheid te kunnen uitkraaien.
Wie er gelijk heeft moet nog blijken, maar allicht dat er in zijn staat sukkels rondlopen die Robert hangende het onderzoek een zakkenvuller cq. een laaienlichter vinden en allicht heeft dat invloed op hun stemgedrag. Nou zijn de volgende senaatsverkiezingen pas in november 2018, dus wie dan leeft wie dan zorgt. Zou je zeggen. Maar Robertje ziet de bui hangen en zocht een rechtzaal op om de zaak van tafel te krijgen. Argument? Meneer vond dat zijn immuniteit als senator wordt aangetast.
De kadi stak met zijn ene hand een middelvinger naar het plafond en met de andere gaf ie een klap met zijn hamer. Robert kon het schudden. Mocht u meer willen weten over deze Groszmaul, dan kan u terecht bij de doorwrochte eerste aflevering van 6 april 2015. Fraude? Corruptie? You ain't seen nothing yet. Stay tuned.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
15 augustus 2016
Aantal keren bekeken: 616
Another one bites the dust

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch