Skip to main content

All in the family

06 maart 2017

Droef genoeg. Een kleine twee jaar geleden verloor “Beau” de strijd tegen een hersentumor. De zoon uit het eerste huwelijk van ex-VP Joe Biden liet zijn echtgenote Hallie en twee kinderen achter. Beau lag er nog niet onder of broer Hunter schoot toe om Hallie te troosten. En dan bedoelen we wat meer dan haar hand vast houden. Pappa Joe zou die verhouding later openlijk met de mantel der liefde toedekken. Om de familie bij elkaar te houden. Dat lukte niet erg. Want Hunter's echtgenote Kathleen, bij wie hij drie koters heeft, gaf onlangs aan graag de bijl te willen zetten in haar huwelijk met Hunter. Wegens het roekeloos laten wapperen van groene ruggen bij de consumptie van verwarrende middelen en alcoholische versnaperingen, het rollebollen met dames van plezier, het rondneuzen in stripclubs en het ronddelen van dure dingen aan toevallig passerende lekkere wijven. In de scheidingspapieren rept Kathleen niet over Hunter's geknoei met haar schoonzuster, maar God hoorde haar brommen.

Nou komt die vulles over Hunter niet als een verrassing. We hebben in aflevering 25 van de serie “Fuck” ook al eens een zakbijbeltje over hem open gedaan in verband met zijn activiteiten ten behoeve van voormalig wasstraateigenaar Sir Allen Stanford en gokkoningin Ruth Parasol. Daarnaast trad hij toe tot het gevolg van de Oekraiense Rottenführer Kolomoisky en daar kan je toch ook niet vrolijk van worden.

Hoe dit ook zij, de wereld draait door volgens een publieke omroepmiljonair. Vond Joe ook en hij heeft recentelijk dan ook een nieuwe NGO het leven in geschopt. The Biden Foundation. Geheel naar het recept van het vehikel van Billy en Hilly. Poen bij elkaar graaien voor goeie doelen zonder je eigen spaarvarken te vergeten. Dames in nood, kwijnende koters, arme oudjes, zieke schrobbers en de ongelijkheid in de samenleving. De hele rataplan. Of rattenplan. Kan ook. Daarnaast gaat pappa Joe's nieuwe slagschip zich ook inzetten voor de internationale liberale wereldorde. Tel uit je winst. Kortom, bij Joe en zijn familie zit je helemaal snor als je de Amerikaanse values wil verdedigen, verworpenen der aarde een fooi wil geven en een kale meneer met een cheque en een autosleuteltje wil aflebberen. Geef dus gul. Wie weet win je ook nog een plekkie in de hemel.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
06 maart 2017