Skip to main content

Zonnig

donderdag 6 oktober-2011
Wie wil dat niet? Zelfs Gerdje Leers wilde het. Een leuke eigen stulp in Bulgarije.
Aan de Sunny Beach. Of de Golden Beach. Zalig. Alleen, je hebt andere menselijke tweevoeters nodig om je ideaal vorm te geven. En dan kan je nog wel eens ernstig struikelen over frauduleuze specimen. Denkt u misschien samen met Gerdje meteen aan Bulgaarse stukken ongeluk, maar Nederlanders kunnen er ook wat van. Bijvoorbeeld als je de vanuit Duitsland opererende firma SunStar Investement in de arm neemt. Schijnt niet best te zijn.
Er komen namelijk berichten overwaaien die noch sunny noch golden zijn. En dat geldt ook voor berichten over de activiteiten van zelfde club in Egypte. Wie alleen op de site ww.mondi.nl kijkt weet in wezen al genoeg. Daar worden ook namen genoemd. Bert Willems, Paul van Vliet (geen grappen!), George Reulen, F.Kilvitz. Zouden kwaaie pieren zijn. Maar één naam hebben we in dit verband nog niet omhoog kunnen goegelen. Naar verluidt zou namelijk ook de ouwe avontuurlijke ondernemer Ronnie v.d. Putte tot dit illustere gezelschap behoren. De vroegere notoire huisjesmelker, die zo langdurig het aanzicht van Leiden en Noordwijk acné bezorgde en vervolgens vertrok naar het rustieke Knokke om zich vandaaruit wat rustiger te kunnen manifesteren in de internationale bouw- en investeringsmarkt. Onder andere via SunStar Investment.
Jaren geleden hebben wij in deze kolommen ook al de nodige narigheid over Ronnie gespuid. En het ziet ernaar uit, dat er nu een vervolg aan komt zeilen. Is dat leuk of is dat leuk? Stay tuned.

Klik hier om uw reactie toe te voegen