Sigarenoorlog

Hits: 359

dinsdag 28 februari-2012
Koopt de Deense plattepettensmurf Torben Nodskouv bij een Hamburgse retailer voor een bedragje van zo'n 20 duizend dollar een paar flinke dozen Cubaanse sigaren. Net als hier is het salaris van een gewone Deense smurf net zo bescheiden als de kledij van een holbewoner. Dus is het heul begrijpelijk dat Torben er hier en daar wat bijmuizelt. Met toestemming van zijn grote smurf.
Goed, Torben maakte herfst vorig jaar die 20.000 groene ruggen over. Vagina voor hem gaat zo'n betaling automatisch via de USSA. En laat daar nou een eenvoudige urkedurker die transactie onderscheppen en hem meteen in de vriezer duwen. Jawel, want de USSA ligt nog steeds in de contramine met het land van Fidel en Raùl (aka "La China") en trading with the enemy mag niet. Dus Torben's poen werd inbeslaggenomen. Little apple, little eggie.
Torben zwaar over zijn urine. Protesteerde tot ie eruit zag als een verfrommeld dekblad, maar het hielp geen kont. Hij kreeg onlangs te horen dat ie teruggave kon vergeten. Geheel pissed off trok hij her en der aan wat officiële Deense bellen. Kon de USSA zo maar inbreken bij een legale handelstransactie binnen de EU? Nou, de Deense minister van Buitenlandse Zaken reageerde formidabel. Hij sprak zijn bezorgdheid uit. Poe. En de voormalige topdog van het Deense veiligheidshok riep Brussel op om een memootje naar Washington te sturen. Poe, poe. En Torben? Die is gewoon de sigaar.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
Aantal keren bekeken: 359

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch