Piet Hein (001)

09 april 2017
Hits: 401

woensdag 5 oktober-2011
Vandaag zit een kleine meute belanghebbenden en geïnteresseerden om een ronde tafel voor een hoorzitting. Gaat over het voorstel van minister Piet Hein Donner om een commissie in te stellen waar klokkenluiders hun ei kwijt kunnen. Een omstreden commissie want alles wat ie van Piet Hein mag is doorverwijzen naar een of andere instantie waar de betrokken klokkenluider volgens de commissie het beste voornoemd ei kan deponeren. Of terug naar zijn werkgever of ander object waar ie wat over te kakelen heeft voor nader overleg. Drie keer kut dus. Iedereen met een beetje gogme op dit terrein over zijn strot.
Vandaag zou op Piet Hein worden ingepraat om zijn plan door te slikken en te luisteren naar de samenleving. Maar zijn daden bennen groot. Want wat deed onze fou p├ędaleur? Hij heeft vandaag een Algemene Maatregel van Bestuur in het Staatsblad geflikkerd. Als zogenaamde tijdelijke voorziening. Dwars tegen de afspraak in dat er eerst overleg zou zijn. Dus waarover nou nog gerondetafeld moet worden is niet duidelijk.
Kan iemand die ouwe regent eindelijk afvoeren naar de fietsenstalling? Of onderkoning maken van de Raad van State? Zijn we daar van af.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
09 april 2017
Aantal keren bekeken: 401

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch