Archief actueel 2017 en 2016

Augustus 2017

Vrienden onder elkaar (006)

Het mag dan al een tijdje geleden zijn, dat Boele Staal node afscheid nam van de Holland Casino outfit. Maar het moet hem toch nog zeer hebben gedaan, dat het filiaal in Groningen een paar dagen geled... lees meer..

Nederland blijft wapens leveren aan controversiële landen

Hoewel Nederland in 2016 een terughoudend wapenexportbeleid heeft gevoerd ten aanzien van Turkije en landen die zijn betrokken bij de oorlog in Jemen is dit beleid verre van consequent. Aan sommige la... lees meer..

De zijderoute (002)

Ze heeft de zak gehad. Dylyana Gaytandzhieva. De Bulgaarse journaliste die vorige maand onthulde hoe de Azerbeidzjaanse vliegtuigmaatschappij Silk Way Airlines stiekempjes tonnen wapentuig uit verschi... lees meer..

Gifgassen (001)

Strandgasten in het zuiden van Engeland zien plotseling een vreemde mist uit zee komen en krijgen vervolgens zodanige tranende ogen dat men medische hulp zoekt. De Britse media vinden het een raadsel.... lees meer..

Van Estoril naar Zandvoort (218)

Vanochtend werden wij verblijd met dit bericht over Sjaak aka Joop d'Ancona. De kindervriend vindt het vooruitzicht op de musical over zijn leven “weerzinwekkend spannend”. Nou, wij associëren het woo... lees meer..

Fred en de deals (031)

Dagelijks gehinderd door oetlullen uit Newark, Oslo en Tsjechië. De site zelfs enige tijd op zwart. Maakt allemaal geen flaus aus. We gaan door met de strijd. Zo ook met deze serie, die inmiddels zo'n... lees meer..

Jimmy Jihad

Natuurlijk, elke grens aan de vrijheid van meningsuiting moet je niet willen mogen. Maar vanochtend vroeg ik me af of in plaats van bijvoorbeeld de Duitse link van Indymedia niet beter het Brabants Da... lees meer..

Bossche bollen (029)

Efkes naar de buren, in Tilburg. ‘De man met de laptop is weer terug bij Willem II’, kopt het Braboblad. Heeft verder niks om het lijf maar staat wel op zijn vrijdags naast piepdun ander berichtje ove... lees meer..

Zaken zijn zaken (006)

Wat hadden de volgende entiteiten met elkaar gemeen (buiten de poen)? Bank Cantrade met zijn Van Riemsdijkjes en Van Lanschotjes, Dik Wessels en de Endstraatjes. Nou? Antwoord: Ze deden kennelijk als... lees meer..

Vrienden onder elkaar (005)

Het is net of er een rollercoaster aankomt. Gisteren stuurde de collega's van de site NietJokken! nog deze brandmail naar de rechtbank in Almelo. Of daar het licht op rood sprong vermeldt de gschieden... lees meer..

In de boot genomen?

De rubberpont uit Lybië is voor een deel uit de vaart genomen. Daarvoor in de plaats is er een alternatieve route via Marokko ingericht. Verder kunnen wij u nog verheugd mededelen, dat ook de pontverb... lees meer..

Dumb dumber (002)

Vanochtend in de Telegraf dit schurende bericht. Ene Quinty Trustfull “interviewt” namens suikeroompje Poelmann's Postcodeloterij de oh zo inspirerende Horny Bill Clinton. Over zijn geweldige werk in ... lees meer..

Een vat vol missie (004)

Geslaagd in alle opzichten, een weergaloos succes, bravo jongens en meisjes. Superlatieven schieten in de Finse pers tekort, men raakt er niet over uitgepraat noch -getwitterd. Indien de Finse politie... lees meer..

Vrienden onder elkaar (004)

Vuurwerk. Maar dat zal niemand verbazen als het om ome Dik Wessels gaat. We hebben in de vorige aflevering al extra aandacht besteed aan pagina 67 uit “De kantorenkoning” van Ger Visser. Maar wat dach... lees meer..

Bossche bollen (028)

Dat heeft opvallend weinig reuring gegeven, constateert men elders. Ja, dankjedekoekoek, het was vakansie! Zelfs deze rubriek liet het er even bij zitten. En dus was het voor Tonnie en zijn gamegenote... lees meer..

Vrienden onder elkaar (003)

We hadden het hier al eerder over het leeghalen van Ger Visser. Het voormalige baasje van Eurocommerce. En hoe hij daarbij door de Schotse hooglander uncle Dik Wessels met een mes in zijn rug wertd ge... lees meer..

Groetjes uit Cataluña

Het is net het WK foeballuh. Met je bord op schoot krijg je dagenlang te zien hoe die club van IS de aanval zoekt met bommen, kalashnikovs, messen en vrachtwagens. Compleet met reviews en nabeschouwin... lees meer..

Bossche bollen (027)

Filmpje kijken? Staat een interessante op de rol. Is naar verluidt ook opgenomen bij het Paleis van Justitie in Den Bosch en het tankstation in Vught. Maar laat dat U er niet van weerhouden om toch he... lees meer..

Stropdassenleed (032).

Is Mikkel Saakashvili alleen maar een eigenwijze drol? Of heeft ie nog steeds steun vanuit de USSA? Dat laatste zou je haast zeggen, want wat kondigt onze wereldkampioen stropdassenvreten eind vorige ... lees meer..

Coup of Gladiosoup (007)

Klappertje eergisteren. Dreunt vandaag nog even na. De revelatie, dat het schaduwcommando van prins Bernhard (aka Interdoc) een dubbele moord had laten plegen door Karate Bob. Nadat een plan om de voo... lees meer..

Carl Armfelt (033)

(oorspronkelijk artikel: Coup of Gladiosoup (007) - 21 augustus 2017) Klappertje eergisteren. Dreunt vandaag nog even na. De revelatie, dat het schaduwcommando van prins Bernhard (aka Interdoc) een d lees meer..

Bob (011)

Staat u al op de duikplank? Om u in dit woelige stukje proza te storten. Dan raden wij u aan om eerst aflevering 5 van de serie “Het schaduwcommando van de Prins” tot u te nemen. Al dan niet ten overv... lees meer..

Octopussy (605)

Plof. Daar lag een mail. Naar aanleiding van de vorige aflevering van deze serie. Daarin meldden wij ondermeer dat voormalig vastgoed-oligarch Evert Kroon zich ooit onledig hield met de aan- en verkoo... lees meer..

Carl Armfelt (032)

(oorspronkelijk artikel: Bob (011) - 19 augustus 2017) Staat u al op de duikplank? Om u in dit woelige stukje proza te storten. Dan raden wij u aan om eerst aflevering 5 van de serie “Het schaduwcomm lees meer..

Hacken, hackte, gehackt (007)

En het was toch zo'n leuke, betrouwbare familie. Die Awannetjes. Maar nu ziet het er zo langzamerhand toch heul beroerd voor ze uit. Imran en zijn vrouwtje Hina zijn in staat van beschuldiging gesteld... lees meer..

Vrienden onder elkaar (002)

U zat al te trappelen? Snappen we. Dus hier komen de aangiftes (1 en 2) van Maarten Wienbelt, die wij gisteren al voorzichtig een beetje hebben uitgepakt. Plus nog de tekst van Ome Dick Wessels' getui... lees meer..

Niet bij Piet alleen

Een beetje aan onze aandacht ontsnapt. Die poging van rond de 200 mensen afgelopen maandag om het standbeeld van president Theodore Roosevelt in het American Museum of Natural History in New York om t... lees meer..

Vrienden onder elkaar (001)

Het was nauwelijks voor te stellen. Maar in 2012 ging stenenstapelaar en peerdenliefhebber Ger Visser en zijn meloenenbedrijf Eurocommerce de bietenberg op. Over de oorzaak wordt verschillend gedacht.... lees meer..

Joint Strike Fucker (002)

Begin deze maand was dat blonde ding van Plasschaert weer eens in het nieuws. Samen met generaal Ben Hodges, de voorman van het Amerikaanse leger in Europa. Blondie en Ben bleken een soort Schengen te... lees meer..

Verschil moet er zijn (006)

Raar volk, die Amerikanen. Je hoort ze niet als neo-nazi's met volle steun van de Obama-junta een coup plegen in Oekraine. Maar de vlam slaat in de barbecue op het moment dat neo-nazi's in Charlottevi... lees meer..

Resultaten 1 - 30 van 63

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch