Archief actueel 2017 en 2016

Maart 2017

Rex goes Turkey

Ooit zo zout gevreten? Gisteren was Tirannosaurus Rex Tillerson op bezoek bij sultan Erdogannef en zijn gevolg. En wat zegt The Donald's minister van Buitenlandse Zaken na een paar uur te zijn uitgeve... lees meer..

Freedom House (013)

Oei, die Goeren. Die hebben een nieuwe oekaze uit Bejing gekregen. Houdt ondermeer in dat dames in Xinjiang aka Oost-Turkestan niet langer als een extreme Pleegzuster Bloedwijn over straat mogen. Geen... lees meer..

Tussen yoghurt en snert (006)

Boyko Borisov lijkt gebakken te zitten. Zijn partij is bij de Bulgaarse verkiezingen van 26 maart jl. ruimschoots de grootste geworden. Dus kan de ouwe mafioso weer premier worden (1). Als het praktis... lees meer..

Groetjes uit Athene (007)

Wanneer dans je een sirtaki? Als je redelijk in de stemming bent of bezopen. Dat wordt voorlopig dus niks voor Panos Skourletis. In vroeger dagen was Panos de Griekse minister van Energie. Maar nadat ... lees meer..

Kosovomit (004)

Teruggefloten. Kosovo's president en topmafioso Hacim Thaci. Hij wilde graag een eigen leger. In plaats van een smurfenbrigade met kermisbewapening. Naar eigen zeggen om de misdaad en de corruptie bet... lees meer..

Was sollen wir daMIT?

Maandag kwam er bij buuf Merkel iets leuks naar buiten rollen. Zoiets als “When Bruno met Hakan”. Het scenario was alsvolgt: Bruno Kahl, de grote smurf van de Duitse spionagedient BND, ontmoette in fe... lees meer..

Van Brussel naar Sjanghai (010)

U zal er misschien niet van wakker schrikken. Maar maandagavond is Mehmet Hakim Atilla bij zijn witte boordje gegrepen. Op JFK Airport. Mehmet is een topdog bij de Turkse Halkbank en wordt ervan besch... lees meer..

Octopussy (580)

Kijk, hier kunnen we nou geweldig de pest over in krijgen. Zijn we al vanaf begin januari 2016 nijver bezig met het uitgraven van de Geertje van Estrik, missen we @#!$&*! de veroordeling van Diana... lees meer..

Groetjes uit Athene (006)

Het zal je gebeuren. Dat Eurogruppenführer Jeroen ScheissandeinemSchuh tegen je zegt dat je om de twee weken 840 euro uit de ruif mag sleuren. Meer niet. Tussentijds niet. Dan zou je voor het geval da... lees meer..

Octopussy (579)

Lekker dan. Jan Piet van Rossum heeft er nog eens 90 dagen voorarrest bij gekregen. Even pro memorie: op instigatie van de Amsterdamse deken Piet van Regteren Altena viel een koppeltje snuffelsmurfen ... lees meer..

Soros = Sores (004)

Ook gezien? Hoe acteur Frank Lammers zonder winkelwagentje van Jumbo in Nigeria rondhuppelde? Nee, niet om zijn smile te discoveren, maar om even te zien hoe het ervoor stond met de honger in dat land... lees meer..

Octopussy (578)

Het Franse ministerie van Economische Zaken heeft gereageerd. Op de publicaties over cementreus Lafarge/Holcim en zijn financiële tikkietakkies met ISIS en andere baardgroepen in Syrië en Irak. Het he... lees meer..

Cold Turkey (067)

Nog even een zetje. Om aan te geven op welk niveau Ekim Alptekin zich beweegt. In de vorige aflevering van deze serie plakten wij onze voormalige Draaikonten '66-assistent vast aan twee Amerikaanse Co... lees meer..

Bye bye Bibi (018)

Hij voelde hem zeker komen. Naftali Bennett. Vlak voor de parlementaire verkiezingen in maart 2015 schreef de redelijk populaire leider van “Het Joodse Huis” (1) op zijn pagina van het Smoelenboek, da... lees meer..

Kafka in Zeist (046)

Juridische procedures? Vertel ons wat. Meestal snap je er geen moer van. Zeker niet van het eindoordeel. Neem bijvoorbeeld het geschil tussen Joop van den Hemel en zijn buurtjes Jos Arts en Geertje va... lees meer..

Marine in Moskou

Je houdt het niet voor possible. Marine Le Pen gaat vandaag naar Moskou. Om even te beppen met de Commissie van Buitenlandse Zaken van de Douma. Waarover? Nou, dat mag duidelijk zijn. Marine is voorst... lees meer..

Maidan in Minsk

Hij begon goed. The Donald. Hij omhelsde de Halbe Zijlstra-doctrine om koetkekoet minder sympathieke landen de democratische lente door hun strot te rammen even te laten voor wat het is. We weten nu a... lees meer..

Stealth down (002)

Van ons hoeft het niet. Maar we snappen het wel. In het Servische legermuseum in Belgrado hebben ze gisteren een luchtafweerbatterij een publiek plekje gegeven. Niet zo maar een of ander batterijtje. ... lees meer..

The Donald Connection (019)

Werd ie nou afgelegd of niet? The Donald. In zijn Tower. Hij zei van wel, maar het bewijs leek op het kerkhof te liggen. En volgens FBI-hopman Comey was het gelul in de ruimte. Ja, een paar jaar geled... lees meer..

Euroshock (002)

Het is een klein maandje geleden. Op 27 februari duwden wij naar buiten voor hoeveel PIGS in het krijt stond. Onze compu sloeg bijna op tilt. Het waren bedragen die de Zuidas van Das Reich never nooit... lees meer..

Op zijn Frans

Gisteren hadden we het toevallig nog over hem. Pierre Moskovici. Commissaris van Poenzaken in de junta van Jan Kloot Juncker. Pier had net als Jeroen Shitonyourshoe een dezer dagen een conspiratief bo... lees meer..

Op zijn Grieks (006)

Het kan nog erger. In aflevering 5 dumpten wij op het net, dat er momenteel Griekse werknemers zijn die naar de ruif worden begeleid door spierballen om er een bedrag uit te wurmen ten behoeve van de ... lees meer..

Van Estoril naar Zandvoort (202)

Een zucht van verlichting. Die werd gisteren geslaakt door een reeks van Britse gemeentebesturen. Hoe dat zit? Bakpeddelen we voor terug naar aflevering 201 van 22 februari jl. Daarin wisten we bij u ... lees meer..

Groetjes uit Athene (005)

En jawel. Net vrijgegeven. Eurogruppenführer Jeroen Dijsselbloem en Europees Commissaris voor Poenzaken Pierre Moskovici.hadden een bompakketje op hun bureau gekregen als de Griekse briefsmurfen niet ... lees meer..

Kosovomit (003)

Daar komt het apie uit de mouw. Eerst spraken de Kosovaarse mafiosi onder leiding van godfather Thaci hun ongenoegen uit over de blauwe smurfenmacht waarover ze konden beschikken om het Servische bevo... lees meer..

Groetjes uit Athene (004)

Ze hadden bull's eye. De Griekse koddebeiers. Ze vonden inderdaad nog acht lieflijke bombrieven van de “Conspiracy of the Cells of Fire”. Geadresseerd aan Europese officials, economische instituten en... lees meer..

Bye Bye Bibi (017)

Gisteren wierpen wij een suggestie de lucht in. Dat de Israëlische premier Netanyahu de mesjogge luchtaanval op Syrië gebruikte als afleiding voor zijn persoonlijke narigheid. Kwam een reactie op van ... lees meer..

Cold Turkey (066)

We hebben nog geen bericht gehad. Maar we moeten een prijsje hebben gewonnen. In aflevering 65 van deze serie gokten we er namelijk op, dat de Intel Group van ex-generaal Michael T. Flynn (FIG) vorig ... lees meer..

Bye bye Bibi (016)

Die Erdogannef is echt een kloothommel. Onze media – van social tot speenstream – zijn het roerend met elkaar eens wat dat betreft. Een van de dingen die ze de nieuwe sultan verwijten is het kelen van... lees meer..

Soros = Sores (003)

Sommigen denken dat. Dat we vaak maar wat uit onze licht behaarde nek zitten te lullen. Zoals bijvoorbeeld in aflevering 2 van deze serie dd. 115 maart jl. Kregen wij naar aanleiding daarvan een prima... lees meer..

Resultaten 1 - 30 van 69

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch