Archief actueel 2017 en 2016

Februari 2017

Wolken boven het paradijs (014)

Je durft er bijna niks meer over te boeren. Over dat Amerikaans/Portugese meisje van De Sousa. Die voormalige CIA-smurfin zat al vanaf april 2015 haar blessings te counten in een redelijk opgetuigd ap... lees meer..

Witte Helmen (003)

Flappie Koenders moet een tevreden mens zijn. Mede dankzij de 4 meloen euro die zijn minnesterie heeft gestiekt aan de Al Nusra-hulporganisatie Witte Helmen, hebben die terroristische redders in Syris... lees meer..

Return of the ballsbomber

Haaaa, denk je dan. De New York Times heeft de FBI-smurfen in de dust laten bijten. De kleine rakkers moesten van de kadi na 2 jaar wobben een flinke stoot uittreksels van de verhoren van Umar Farouk ... lees meer..

Fuck (116)

Die Fucktoria Nuland wordt bedankt. Want je kan wel ergens een lente laten uitbreken, maar je moet daarna wel de jonge flora blijven bewateren. Anders wordt het drie keer niks. Zoals in Oekraïne. Dat ... lees meer..

Euroshock (001)

Gottegot. Wat wordt er een moeite gedaan om Jeroen Poepaanjeschoen binnenboord te houden als minister van Financiën. Als de Partij van de Anschluss [met de VVD, red.] de lang verwachte opsodemieter kr... lees meer..

Sponsoring (003)

Nou niet meteen in de gordijnen springen. Want het hoeft allemaal niks te betekenen. In aflevering 1 van deze serie dd. 5 februari jl. hoestten we op dat Freedom Housebaas John McCain een bezoekje had... lees meer..

La Haye s'éveille

Ronnie Platwurm kan doen wat ie wil. De Russen hebben schijt aan hem. Ze zijn ook hier begonnen met ondergrondse activiteiten om onze verkiezingen te beïnvloeden. Allereerst werd Groen Links-god Jesse... lees meer..

Van Estoril naar Zandvoort (201)

Zullen we eens met een liedje beginnen vandaag? Goed. Gaat ie:   Pedostraat, pedostraat, pedostraat, Schuif gezellig aan, Laat je speelgoed staan, Voor pedostraat. Denkt u misschien dat b... lees meer..

Bye bye Bibi (014)

We waren al in verwachting. Maar nu is het dan zover. Bibi Netanyahu heeft zijn annexbaantje als minister van Communicatie opgegeven. Niet omdat ie het als premier een stukkie drukker heeft gekregen, ... lees meer..

Brown sigar

Het is net een Bijbelsprookje. Je kan het op allerlei manieren uitleggen. Vorige week waren een heleboel ballen verzameld in Moskou. Om te lullen over de vraag: hoe draaien we een vrede in elkaar in A... lees meer..

Roestig (029)

Alles went. Zelfs zwijgende curatoren. Op onze redelijke vragen aan Dick Winters over het curieuze verpatsen van de antieke Mercedes die deze serie op gang bracht kregen we geen antwoord (1). Niet voo... lees meer..

De spaghettihack (002)

Is het typisch Italiaans? Schandalen begraven tussen gifvaten, antieke stenen, gestolen schilderijen en mafialijken. Zouden we zo gauw niet weten. Maar we zitten in ieder geval nog te wachten op nader... lees meer..

Paris s'eveille (003)

Fi donc! Daar hep je het al. Emmanuel Macron en zijn verkiezingsteam zien zich haast genoodzaakt om een schuilkelder in te duiken. Met een helmpje op en gasmaskers bij de hand. Vanwege de vloedgolf aa... lees meer..

Spring is in the Blair (003)

Stel je voor dat Mengele nog leeft. En dat ie plompverloren een persconferentie belegt waarop hij verklaart dat hij graag persoonlijk wil meesprietsen bij een anti-griepcampagne onder eigenwijze Krolg... lees meer..

Buggen, bugde, gebugd

Goebbels had het niet beter gedaan. Elke dag wordt via de speenstreammedia uitgeserveerd hoe de Russen ons afleggen en ons aan de hand daarvan polletiek beïnvloeden. Bewijzen zijn niet voor handen, ma... lees meer..

Roestig (028)

Blinde mazzel. Meer was het niet. Omdat we al zo lang niks gehoord hadden over dat gevalletje met die antieke Mercedes (1), begaven we ons een paar dagen geleden plechtig naar de site van het Haarlems... lees meer..

Paris s'éveille (002)

Kom er nou niet midden in de nacht mee aanzeilen. Maar bij de koffie is een kokosmacroon niet te versmaden. Of Emmanuel Macron een beetje te vreten is moet nog blijken. Hij is sinds kort de belangrijk... lees meer..

Tussen premies en piraten (145)

De bodem is bereikt. Op 21 februari a.s. valt de vlag in het gevecht tussen Jos Lindhout en de verzekeringshut van Jos Baeten. Nadat ASR jaaaaarenlang met alle denkbare en ondenkbare middelen de zaak ... lees meer..

NATOnaal (010)

Het blijft rommelen. Aan de Griekse grens met Erdoganistan. En dan bedoelen we niet de aardbevingen ten noorden van Lesbos, maar het dreigend wapengekletter tussen de twee lidstaten van de oorlogsalli... lees meer..

Fred en de deals (014)

Kregen we daar toch even een ferme mail. Over Henk van de Meene (rip) en zijn kornuiten. Heel ferm. Na een potje checken gaan we vandaag de ontboezemingen van de buiten onze landsgrenzen vertoevende i... lees meer..

Putin did it again

Vladimir Kara-Murza ligt zwaar muntje. In Moskou. Afgelopen donderdag in de vroege uurtjes kreeg ie het volgens zijn vrouwtje heel benauwd. Hij werd als een speer naar een ziekenhuis vervoerd en werd ... lees meer..

Tikkie terug Jaap

Zal je hier niet meemaken. Ene Roman Zozulya probeert in Spanje wat poen bij elkaar te foebelen bij Betis Sevilla. Voor later. De 28-jarige aanvaller kwam op de bank terecht en dat schijnt voor een vo... lees meer..

Hacken, hackte, gehackt (004)

Denk nou even diep na. Ronnie Platwurm heeft net als zijn Duitse, Franse en Noorse collega's een pakketje gekregen uit de USSA. Daar zat de geheime versie van een Intelligencerapport in. Bij elkaar ge... lees meer..

Fred en de deals (013)

Van het een komt het ander. Na onze revelaties over Henk van de Meene, de voormalige poenwizzard van Johan Verhoek en andere avontuurlijke ondernemers, kregen we een uiterst interessante reactie in de... lees meer..

Van Estoril naar Zandvoort (200)

Verrassing. Een hele reut vertegenwoordigers van Amerikaanse snuffelorganisaties was in Los Angeles bij elkaar geveegd bij een recente persconferentie. Daarbij werd aangekondigd, dat deze maand nog de... lees meer..

Krikke-gate (022)

Druk vanochtend op onze site. Aanleiding? Zoals het er nu uitziet wordt VVD-er Pauline Krikke burgemeester van Den Haag. Ondanks het feit, dat we exact tien jaar geleden begonnen zijn met een serie vo... lees meer..

Gbagbonus (002)

Nog effe. Dan gaan we kleuren. In een hokkie waar de computer door Ronnie Platwurm is uitgezet. Om niet het risico te lopen dat een stem voor Mark Damesfiets door Russisch ingrijpen bij Jan Roos terec... lees meer..

Sponsoring (002)

Keurig op joetjoep. Het bezoek van McCain en Graham aan Pietje Poro en zijn sinistere aanhang (1). En nou maar hopen dat The Donald een beetje snel reageert op hun verzoek om wat zwaardere kermis... lees meer..

Hacken, hackte, gehackt (003)

Nou is zondag ook al een gehacktdag geworden. Uit de USSA bereikte ons vanochtend namelijk een vrolijk bericht over drie importbroers, Abid, Imran en Jamal Awan. Deze Kwik, Kwak en Kwek op IT-gebied h... lees meer..

Sponsoring (001)

Zucht. “Iran biggest state sponsor of terror”. Zei emeritus generaal Mattis, de nieuwe Amerikaanse minister van Oorlog, een paar dagen geleden. Denk je toch dat zo'n bladblazer hier en daar wat public... lees meer..

Resultaten 1 - 30 van 40

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch