Archief actueel 2017 en 2016

December 2016

Octopussy (574)

Op de valreep kregen we nog een mailtje toegestuurd. Ging over good old Robbie van de Rhee. De internationaal opererende flessentrekker, die we eerlijk gezegd na het dichtslaan van de kerkerdeur al bi... lees meer..

Bye bye Bibi (008)

2017? Ziet er somber uit voor de familie Netanyahu. Bibi zelf mag begin januari al een klop op de deur verwachten van een paar recherchesmurfen. Die hebben namelijk van de procureur generaal groen lic... lees meer..

Uitgeverij Suspect (014)

Voor wie nog durch, für, ohne, um und so weiter als het moet ook in de slaap op kan dreunen, komt ie Duits over: de k in Suspect. Wij van de oliebollen en de rotjes plegen dat toch met een c te schrij... lees meer..

Tit-for-tat (006)

Zielig. Aan de hand van een nieuw dodgy dossier heeft Barack Hussein O. op gehacktdag een heel stel Russische diplomaten van een spionnenplakker voorzien en verzocht om voor het eind van het jaar op t... lees meer..

Verrassing

Goh, die Berlijnse aanslagpleger maakte zomaar gebruik van het vrije verkeer van personen in de EU, schande. En hij reisde via Nederland, nog meer schande. Dat is zo ongeveer het niveau van de bericht... lees meer..

De slag is begonnen

Mark Rutte aka de Damesfiets wil premier blijven. Heeft ie gezegd. Maar met name door dat verrekte aso-verdrag met Oekraïne is zijn popurariteit op zijn retour. Dus dat premierschap staat op de tocht.... lees meer..

Nepnieuws (003)

Hik. Jan Kloot Juncker heeft samen met zijn juntaleden zeker weer aan de neut gezeten. Ze hebben gisteren namelijk een ongelooflijk bezopen ballon opgelaten. Aan het touwtje zat een voorstel om de con... lees meer..

NATOnaal (007)

We dachten het al. Maar nu weten we het zeker. In Erdoganistan waait de wind van de andere kant. De naamgever van het land verklaarde gisteren namelijk in Ankara, dat de USSA en haar slippendragers de... lees meer..

Bye bye Bibi (007)

In maart van dit jaar begonnen we deze serie. En veel lezers hebben mogelijk gedacht, die zijn niet goed. Maar geloof het of niet, de braamstruik in Bibi's voortuin staat op het punt in de hens te vli... lees meer..

Het Amerikaanse leger is gearriveerd in Nederland

Vrijwel onopgemerkt is het Amerikaanse leger in Eygelshoven een voorpost aan het inrichten waarmee ‘vijand’ Rusland bestreden kan worden. Zo’n 1.600 Amerikaanse militaire voertuigen staan binnenkort p... lees meer..

Zoek de tien verschillen

Alweer vijftien jaar geleden, maar ze leest als de dag van gister: de column van Matty Verkamman over Fortuyn. Het kostte de journalist zijn baan maar de voldoening zo vlak voor de zogenaamde feestdag... lees meer..

Amerikaanse tweets

Deze week tweete ik (1) dat Trump zich omringt met generaals en miljardairs. Het was een reactie op de benoeming van de nieuwe minister voor de landmacht Vince Viola. Vince heeft een eigen ijshockeycl... lees meer..

Haalt Borssele 2018?

Het stof is neergedaald, de Zeeuwse aandeelhouders van de kerncentrale Borssele hebben alle gezonde delen van het energiebedrijf moeten verkopen en gaan de opbrengst de komende jaren opbranden in de v... lees meer..

Bommetje (008)

Mickey Hoogendijk gezien gisteravond? Bij Ivo Nihil? Niet? Kan altijd nog. Ze was daar voor een goed gesprek over haar leven en over een stel van haar nieuwe fotografieën die zij deze week in Amsterda... lees meer..

Kamer kiest voor wet vol achterdeuren

Het hackvoorstel is door de Tweede Kamer aangenomen (Zie ons berichtje "Geen sleepnet" van 14 december 2016 j.l.) Wij vinden het heel verontrustend dat de Tweede Kamer akkoord is gegaan met een wet vo... lees meer..

Chemtrails

‘t Is weer de tijd van heldere luchten en volgens de aluhoedjes zie je ze dan het best: de chemtrails. De sporen in de lucht, gemaakt door grote vliegtuigen, bedoeld om... Ja, om wat? Wat het ook moge... lees meer..

Ongewenste resultaten

Als opdrachtgever van een onderzoek heb je wel wat in de melk te brokkelen. Behalve als je patiënt bent uiteraard. Zo ook bij onze oosterburen, ‘t land van Mutti Merkel. Daar had het Bundesministerium... lees meer..

Niet om over te pochen

Zouden Willy en Maxi wel eens naar Telesur kijken? Als ze in Argentinië zijn. Of zouden ze het te druk hebben met hun koters en opa en opoe Zorro? Jammer, want af en toe komt daar toch wel interessant... lees meer..

Een langzame dood?

Ooit, als achttienjarige, stemde ik -voor 't eerst- op de PPR. Groen en progressief. Later ging deze partij op in Groen Links en dus ging mijn stem opnieuw naar Ria Beckers. Ook opvolgster Ina Brouwer... lees meer..

Pieter en Friedrich (004)

Zelfs een drone is niet altijd nauwkeurig. Dus het is maar de vraag of de Britse vliegtuigbom die op 27 april 1943 het Amsterdamse Carlton Hotel in de Vijzelstraat voor een deel verwoestte willens en ... lees meer..

Nepnieuws (002)

Zijn wij nou gek of is de CIA zo slim? Hoe lang is het geleden dat wij shocked waren en aw riepen bij de berichten uit Moskou, dat de Amerikaanse National Security Agency (NSA) meneer God, meneer Alle... lees meer..

Fuck (113)

Denk je dat je alles gehad hep. Met dat grutten van Rutte in Brussel. Maar eerder deze week is er aan het Oekraïense front nog iets gebeurd dat binnen het Vierde Rijk zijn sporen na zal laten. Het Eur... lees meer..

Fuck (112)

Vandaag zit het hele zootje Kreisleiters van het Vierde Rijk weer eens bij elkaar in Brussel. Met op de agenda Syrië, Rusland, sancties, Brexit, Trump, immigranten en tijdens de lunch Oekraïne. Dat la... lees meer..

Stomp niet af, stomp terug

Tijdens de Koude Oorlog, toen Nederland ook al op bevel van onze “bevrijders” moest meedoen met anti-Russische campagnes, verzetten veel dienstplichtigen zich tegen hun dagelijkse dosis hersenspoeling... lees meer..

Uitverkoop (011)

Ze staan met flappen voor de deur te wapperen. Bij TMG oftewel Telegrof Media Groep. De ouwe melkkoe van de noch immer naar Deutschfreundlichkeit riekende famielje Van Puijenbroek, die vorig jaar nog ... lees meer..

Octopussy (573)

Wat zijn dat voor ontvoeringen tegenswoordig? Eerst wordt Ronald Maurits aka “de zigeuner” vlakbij zijn huis in Nunspeet klem gereden door een gezelschap dat sterk op een cleaning team van de overheid... lees meer..

Geen sleepnet

Bits of Freedom, Free Press Unlimited en Internet Society Nederland lanceren vandaag de campagne “Geen sleepnet” op geensleep.net. Doel is om het sleepnet te laten schrappen uit de voorgestelde nieuwe... lees meer..

Roestig (027)

Vanochtend trokken we dit stukkie uit de Telegrof. Dat verhuislijntje uit Curacao is in 2009 op de rails gezet. Kunt u bij ons terugvinden in aflevering 25 van deze boeiende serie, waarin haast stille... lees meer..

Hill goes to hell (043)

En maar zitten te zeiken. The Donald ging met de gladiolen strijken omdat de Ruskies hem een kontje hebben gegeven. Via Wikileaks. Volgens de CIA. Keiharde bewijzen? Nee. Meer dodgy. Maar nadat de boe... lees meer..

Rouw siert Eddie

Gisteren ontvingen wij dit droeve bericht. Eddie, onze asperges adorerende roze panter heeft uiteindelijk dan toch een zeperd van 12 meloen geladen in zijn conflict met Staal bankiers. Wij hebben inde... lees meer..

Resultaten 1 - 30 van 51

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch