Archief actueel 2017 en 2016

November 2016

Pieter en Friedrich (001)

Nog iets wat zeker niet aan bod zal komen in de MAX-serie over Pieter Menten. Heeft betrekking op de activiteiten die de aartsrijke schuifelaar na de oorlog ontwikkelde om uit de petoet te blijven. Ee... lees meer..

Avanti ragazzi (001)

Zo'n acht Italiaanse banken staan op omvallen. En er is geen aardbeving voor nodig om ze te laten sneuvelen. Een nederlaag van premier Renzi bij het referendum komende zondag over het ophokken van de ... lees meer..

The Donald Connection (007)

We zeiden het al eerder. Never a dull moment met president Pussygrabber. Zo leverde de benoeming van Michael Flynn tot hoogste veiligheidssmurf al een karrevracht aan pek en veren op vanwege diens Vle... lees meer..

Gerrit Reede (016)

(oorspronkelijk artikelen-serie: Pieter en Friedrich, deel 1 van 30 november 2016  tot en met deel 4 van 21 december 2016) Pieter en Friedrich (001) Nog iets wat zeker niet aan bod zal komen in lees meer..

Octopussy (571)

Wij voelen ons vaak als een roepende in Ryadh-Buiten. Zo hebben wij in het verleden een hele stoot ellende door de CO2 gemengd over de Zwitserse Bank Cantrade. De vroegere wasstraat van ome Gerrit van... lees meer..

Strooigoed

Afspraak is afspraak. Dus alle 55.000 kanebraaiers die in Brussel het Vierde Rijk in stand houden mogen een salarisverhoging van 3,3 procent verwachten. Met terugwerkende kracht tot juli van dit jaar.... lees meer..

Bye bye Bibi (005)

Dat gas weet wat. En niet alleen bij ons. In deel 2 van deze serie dd. 28 maart 2016 smakten we bijvoorbeeld in de etalage, dat er in Israël problemen waren ontstaan over de deal die de Amerikaanse ol... lees meer..

Van Estoril naar Zandvoort (199)

Alsof dat nieuws was. Plotseling was er bij de speenstreammedia plaats voor het bericht, dat er binnen de voetballerij aan de overkant van het plasje sprake was van koterhopsen. En dat verschillende c... lees meer..

Pieter en Bob

Je zou toch bijna gaan geloven dat toeval bestaat. De platte teevee-serie over het woelige leven van Pieter Menten aan de hand van de bevindingen van Nazi-hunter Hans Knoop is nog niet begonnen of Slo... lees meer..

Fuck (111)

Dat moet Mark Damesfiets deugd doen. De junta in Kiev heeft aangekondigd wat oefenseances met raketten te gaan houden in het zwerk boven de Krim en het zeegebied daaromheen. Of daarbij BUK-raketten wo... lees meer..

Hill goes to hell (041)

Dat Poelmannetje toch. We weten niet hoeveel zijn Zweedse loterijgeval het derde kwartaal van dit jaar heeft afgedragen aan de goeiedoelenvarkens van de Clintons, maar wel dat er weer een flinke porti... lees meer..

Cold Turkey (065)

Het wordt steeds krommer. Die gozer van Alptekin heeft een nieuw detail aan de neus van een Amerikaans netmedium gehangen. Zijn Vleutense Inovo BV heeft een deal met Flynn Intel Group gesloten om in d... lees meer..

Op de foto in de voedselbank

De Bossche voedselbank heet alle klanten en vooral hun kinderen van harte welkom tijdens het Sinterklaasfeest. Hebben wij op zich geen probleem mee al hopen we natuurlijk dat de knecht van de Sint een... lees meer..

De zaak Menten

Omroep MAX is 23 november 2016 begonnen met het uitzenden van De zaak Menten, een gedramatiseerde televisieserie. De serie is gebaseerd op het boek van Hans Knoop, destijds hoofdredacteur van het opin... lees meer..

De doos van Pandora (009)

Time flies. Afgelopen weekend werden we verrast met dit bericht. Over de arrestatie van Okke Ornstein in Panama. Natuurlijk in Panama zou je haast zeggen. Want je kan bijvoorbeeld Noriega in een kerke... lees meer..

Cold Turkey (064)

Hadden Marietje en Fatma ooit van Sibel Edmonds gehoord. Toen ze met Ekim Alptekin in zee gingen? Op de gok: waarschijnlijk niet. Toch was er genoeg griezeligs in de pers verschenen over de sinistere ... lees meer..

Van mij mogen ze alles weten...

In 1989 en de daarop volgende jaren stonden rechts én links in Nederland klaar om hun ongenoegen over de Stasi-activiteiten in de zojuist gevallen DDR te uiten. Het ene tv programma na het andere beri... lees meer..

Hill goes to hell (040)

OMG. Hoe moet het nou met al die goeie doelen? The Donald heeft bij Hellary nog geen pannaatje door haar benen getikt of de inkomsten van de Clinton Foundation en de koters ervan gaan gierend down the... lees meer..

Campagne tegen hackvoorstel

Vandaag lanceert Bits of Freedom de campagne stophethackvoorstel. Daarmee kan iedereen Tweede Kamerleden en staatssecretaris Dijkhoff oproepen het internet veilig te houden. Dat is nodig omdat als de ... lees meer..

Poen en polletiek (010)

Zo. Niek Sarkozy ligt eruit. Toch teveel ouwe shit over zich heen gekregen. En misschien is er nu eindelijk ruimte om hem wegens allerlei corruptiezaken fors bij zijn slurf te vatten. Dunne soep, kouw... lees meer..

Cold Turkey (063)

Je moet het geloven willen. Volgens de zo keurig op de Universiteit van Utrecht opgeleide Enim Alptekin behelsde het contract dat zijn Vleutense flutsfirmaatje Inovo BV sloot met Flynn Intel Group het... lees meer..

Poen en polletiek (009)

Zwaar weer voor Sarko. Vandeweek werd ie nog formidabel pissig toen ie tijdens een live babbel voor de Franse néné de verre (glazen tiet) binnen het kader van de eerste etappe in de race naar het Elys... lees meer..

Wolken boven het paradijs (013)

Goed om gek te worden. Van die wedstrijd touwtrekken tussen Portugal en Italië over haar van De Sousa. Dat CIA-meisje dat in 2003 betrokken was bij het op een baardvlucht zetten van de in Milaan verbl... lees meer..

F35, F36, F37, F38, F39, boem (001)

Strakjes zingt een koene piloot in zijn gloednieuwe F35: “It's in the air this funny feeling everywhere,
That makes me sing without a care today,
As I go on my way, it's in the air.” Hoo... lees meer..

Fuck (110)

Een dooie mus. Die heeft de Oekraïense president Piet Poroshenko gisteren gekregen van Juncker's junta. Hij rekende erop dat zijn onderdanen op afzienbare termijn visavrij het Vierde Rijk konden binne... lees meer..

Cold Turkey (062)

Hij hoeft maar ja te zeggen. Dan kan generaal b.d. Michael T. Flynn het stokje van National Security Advisor overnemen van Susan Rice. Ondanks de eilie die de afgelopen week is ontstaan over de deal d... lees meer..

Niertjes à la carte (011)

Eilie in Kosovo. Of liever Kosovlo. Twee leden van de zogenaamde Delica-groep binnen het Kosovaarse bevrijdingsleger (KLA) zijn in hoger beroep veroordeeld tot een langdurig verblijf in een kruipruimt... lees meer..

Poen en polletiek (008)

Deze serie gaat over 50 meloen dollar. Die zou de voormalige Libische leider Khadaffi in 2007 in de gleuf van Niek Sarkozy hebben laten glijden ten behoeve van diens verkiezingskas (1). Aanstaande zon... lees meer..

Cold Turkey (061)

Het wordt nog leuker. Ekim Alptekin kreeg in 2005 bij het uit de grond trekken van Inovo BV assistentie van twee dames: Fatma Koser Kaya en Marietje Schaake. De in het Turkse Carsamba geboren Fatma za... lees meer..

Rechtsgang (007)

Nog even en ze kunnen de tent sluiten. Na een stel Afrikaanse landen heeft nu ook Rusland zijn banden met de Haagse Internationale strafhut verbroken. Nou waren die al niet erg stevig. In 2000 hadden ... lees meer..

Resultaten 1 - 30 van 65

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch