Archief actueel 2017 en 2016

Juli 2016

Hill goes to hell (019)

Goed. Er kan wel eens iemand merkwaardig dood gaan. Maar dat wil niet zeggen, dat daarom de achterliggende affaire ook meteen van de baan is. Zo hadden wij het op 4 juli jl. over het heengaan van John... lees meer..

Rechtsgang (004)

Eitje. Vorige week startten een stel nabestaanden van Britse militairen die tijdens de oorlog in Irak het loodje legden een inzamelingsactie. Om oorlogsmisdadiger Tony Blair voor de kadi te sleuren in... lees meer..

Mazzel (002)

Er werd wat afgefilmd in Nice. Toen de boulevard werd ontruimd met een vrachtwagen. We hebben het al gehad over die gozer van Gutjahr, die zijn leven bleek te delen met een voormalige smurfin van de M... lees meer..

Kill the euro

Mocht u eens denken dat wij notoire doemdenkers zijn. Moet u dit eens lezen.... lees meer..

Kosovomit (002)

Het Vierde Rijk is net Oost-Groningen. Het barst van de scheuren. In Italië staan een stel banken op de tocht. De Duitse Bank heeft een loodgieter gebeld. Spanje en Portugal hebben van het Reichs Fina... lees meer..

Hill goes to hell (018)

“Jaws” ain't over till the sheriff meets the shark. En dat geldt zeker ook voor Hellary. Haar verkiezingsbootje mag dan al flink water hebben gemaakt de echte aanval moet nog komen. Die kan worden ver... lees meer..

Man? Paard? (001)

Vroeger waren we nog niet zo bijdehand. Toen zeiden we nog “het staat in de krant dus het zal wel waar wezen”. We zijn nu wat goochemer en zoeken bij alles wat door de dagvodden en de glazen tiet word... lees meer..

Burgerwacht

Nee, je zal een haantje wezen. Mag je elke dag roepen “Je suis”. Met daarachter dan weer de volgende plek waar onschuldige medeburgers zijn gekeeld. Je suis Nice. Je suis Charlie. Je suis Saint Etienn... lees meer..

Valse vlag (048)

Je durft het bijna niet meer te zeggen. Maar ten tijde van die reclame voor de Big MacGun in München was er in de buurt een grote smurfenoefening aan de gang. Die richtte zich op het redden van mensen... lees meer..

Poetin, Poetin, you little devil

Het is nog niet in het publieke domein gemieterd. Maar wat dacht u van deze: Poetin heeft ervoor gezorgd, dat een paar putdeksels op de Champs Elysée extra waren aangescherpt. Daardoor kreeg Dylan Gro... lees meer..

Mazzel (001)

Je houdt het niet voor mogelijk. Journalist Richard Gutjahr was zo gelukkig om op 14 juli aanwezig te zijn bij de aanslag op de boulevard in Nice, waarbij 84 mensen de dood vonden en Bono goddank tijd... lees meer..

Fout

Malik Azmani heet ie. Malik is een Kamerlid van de VVD. En wat voor een. Hij laat vandaag (blote bene via de Telegrof) weten, dat in zijn visie de Nederlandse overheid de rug moet toekeren aan Turkse ... lees meer..

Rechtsgang (003)

Het is dat er een heli uit de Libische lucht is geschoten. Anders hadden we nooit geweten dat er militaire haantjes achter Tripoli opereerden. Wat moesten die daar? Baardbestrijding? Of had het te mak... lees meer..

Fecundo adios

Zomer in Zeeland. En wat voor een. Gisteravond kregen wij vanuit Middelburg dit cadeautje aangereikt. Die Jan S. is in onze annalen uitgebreid terug te vinden als Jan Schorsy en Fons S. wat minder uit... lees meer..

Bye bye Bibi (004)

Nee, jammer. We weten het niet. De jongste zoon van Bibi Netanyahu, Yair, zou een vals paspoort hebben gekregen van de Mossad. Op verzoek van pappa. Nou lijkt het ons stug, dat ie dat document nodig h... lees meer..

Odin in Grunningen

Er wonen, werken en studeren zo'n 2000 Finnen in Nederland. De meerderheid strijkt niet ver van Schiphol neer in Amsterdam. Maar opvallend is de populariteit van Groningen onder de Nederlandse Finnen.... lees meer..

Een legostukje van 9/11 (013)

Zou het kunnen? Dat het plan voor het Flying Circus-optreden in Mount Kenya Safari Club van de tekentafel is gerold? Gezien de geschiedenis van de Club en de aanwezigheid van Saudische royals, hun geh... lees meer..

Je suis Nice?

Die Mo Lahouaiej Bouhlel was een krabber. Huwelijk aan gort. Zelf niet lekker onder zijn kruin. Laagbetaalde baantjes. Wat doet ie? Hij huurt een vrachtwagen en jaagt hem na het 14 Juillet vuurwerk ov... lees meer..

Een legostukje van 9/11 (012)

Zware bevalling. Vederlichte baby. Weinig nieuws in die befaamde geheim gehouden 28 pagina's van de Amerikaanse parlementaire enquête over de Saudische betrokkenheid bij 9/11. In wezen wisten we alles... lees meer..

Groetjes uit het land van Cor en Don (003)

Hoe lang is het geleden? Niet zo lang. Op 9 april van dit jaar gaf de hut van John Heinz Kerry de Amerikaanse vakantiegangers in Turkije het advies zo spoedig mogelijk de kuierlatten te nemen. Zijn Is... lees meer..

Een legostukje van 9/11 (011)

Goh! Zelfs de msm beginnen nu warm te lopen. Voor die 28 pagina's uit het rapport van de Amerikaanse parlementaire enquête uit 2002 inzake de betrokkenheid van de Saudische regering bij de eenmalige v... lees meer..

Hill goes to hell (017)

Alweer een dooie. Eerder deze maand namen we afscheid van John Ashe. Die ging to ashes nadat ie een halter op zijn nek liet ploffen. Johnnieboy stond op het punt om voor de kadi een getuigenis af te l... lees meer..

Slijmbal (003)

Een paar dagen geleden was ie weer eens te gast in de Huyskerk. Derk Sauer. De bevlogen brenger van het vrije woord in Moskou. In gesprek met haar van Tweebeeke. Ging over de huidige situatie in Rusla... lees meer..

Grutten in de vuilnisbak

Blair mag blij wezen. Dankzij het gekrakeel rond de Brexit kreeg het rapport van ome Chilcot over het Amerikaans/Britse Fall Weiss in Irak niet de aandacht die het verdiende (1). Bush en Blair zijn or... lees meer..

Een Nationaal ZorgFonds

Goede en toegankelijke zorg is onmisbaar voor iedere beschaafde samenleving. De gezondheid van de bevolking hoort centraal te staan, niet ‘de marktwerking’. Afgelopen 20 jaar verschoof de zeggenschap ... lees meer..

Bye bye Bibi (003)

Arnaud Mimran aka “de blanke wolf” mag acht jaar streepjes trekken op een kerkermuur. Aan de binnenkant. Plus nog een boete schokken van 1,5 meloen euro. Wegens zijn aandeel in een BTW-zwendel rond ca... lees meer..

Bye bye Alexander

Die Alexander Poteyev schijnt dood te zijn. Nee, dat is niet onze buurman van verderop. Alexander was een dubbele nul van de FSB, de Russische tegenhanger van de AIVD. In 2010 nam ie met vrouw en kote... lees meer..

Hill goes to hell (016)

Stel je geeft wat weg. Zoals dat Novamedia van die gozer van Poelmann, de gap van Poetinbasher Derk Sauer. Dat heeft 25 meloen uit het spaarvarken van de Postcodeloterij getild en overgemaakt naar de ... lees meer..

Dichtbij onze bedshow (006)

Nou, dit keer niet zo dichtbij. In 2014 en begin 2015 wisten wij u te verblijden met berichten over onbekende drones die vluchtjes uitvoerden boven Franse en Belgische nucleaire installaties. Daarna n... lees meer..

Hacken, hackte, gehackt (001)

Woensdag gehacktdag. Twee dagen geleden stuiterde op de Parijse keien, dat er geknoeid was aan de moob van premier Vall en diens gevolg. Tijdens een officieel driedaags bezoek bezoek aan Tel Aviv in m... lees meer..

Resultaten 1 - 30 van 43

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch