Archief actueel 2017 en 2016

Maart 2016

Don Leo op glad ijs (002)

Het was net geen eeneiige tweeling. Leo Geeris en Boele Staal. Maar ze deden wel veel samen. Zakelijk. Op Goeie Vrijdag trokken we in die context L2BH (Love To Be Healthy) even uit Don Leo's faillisse... lees meer..

Fuck (089)

6 april komt rapido dichterbij. Kunnen we ja of nee zeggen tegen dat asoverdrag met Oekraïne. Volgens de aanhangers van het Vierde Rijk onder ons helpt het verdrag de onderdanen van Willy Wonka aka Po... lees meer..

Bruxellois (002)

Zitten we weer voor onze beurt te brullen. Dat die Amerikanski's nooit info delen (1). Wat zegt baron Van der Steur vandaag? Dat een week voordat de broertjes Bakraoui Zaventem en de Brusselse metro o... lees meer..

Tussen premies en piraten (142)

Heeft u dit gisteren ook gelezen? Of ze ook humaan zijn bij ASR. Maar jammer nou, niet voor iedereen. En dus vragen de Consumentenbond en Wakkerpolis nu aan Jeroen poep aan je schoen of ie wil ingrijp... lees meer..

Bye Bye Bibi (002)

Een stuk ongeluk komt nooit alleen. Netanyahu's naam was nog niet opgedoken in het schandaal rondom zijn Franse gabber Arnaud Mimran (1) of hij kreeg van het Israëlische hooggerechtshof nog een zeperd... lees meer..

Uitgewist

Het viel te verwachten na de aanslagen in Brussel: een overzicht van terreuraanslagen in West Europa in de gedrukte media. Zoals de Volksfiets van zaterdag jl. Met uiteraard the usual suspects: de Bas... lees meer..

Van Brussel naar Sjanghai (009)

Vandeweek was er grote eilie over Bram Bakraoui. Die bleek door Erdogannef cs. op 14 juli vorig jaar op een vliegtuig naar Nederland te zijn gezet zonder dat iemand in de gordijnen sprong. Aanzienlijk... lees meer..

Bye bye Bibi (001)

Arnaud Mimran moest er een tonnetje voor neerleggen. Maar daardoor loopt ie nu wel vrij rond. Een koopje, want vriend Arnaud had al tien maanden voorarrest erop zitten wegens het irregulier verpatsen ... lees meer..

Van Detroit naar Brussel (003)

Wordt verkocht als weer een blunder. Dit gevalletje. Maar is dat ook zo? Of loopt bij de Belgische smurfemarij soms ook een bruine meneer rond die zalvend zegt “we do this all the time” als ergens een... lees meer..

Bruxellois (001)

Gelul natuurlijk. John Kerry is helemaal geen Brusselaar. Net zo min als god en alleman ineens Charlie was. Stel je voor dat iedereen bij een calamiteit zijn empathie in de etalage zet met een variant... lees meer..

Van Detroit naar Brussel (002)

Nog gekker. Bram Bakraoui is vorig jaar niet een maar twee keer door Turkije teruggestuurd naar zijn Heimat. Lees en vraag je af hoe geloofwaardig dit hele gedoe nog is. Stay tuned.... lees meer..

Don Leo op glad ijs (001)

Hoeven we verder niet moeilijk over te doen. Leo Geeris is failliet. Al een tijdje en met zijn hele hebben en houden. Voer voor psychologen? Nou meer voor curatoren. In dit jolige geval ene Ruud Dekke... lees meer..

Van Oostenrijk naar Brussel

Op zich is het best leuk. Baron Gerard Adriaan Van der Steur tot Warmond voor zijn ballen tikken. Omdat hij vanaf de transen van zijn kasteel het sein had moeten geven om Bram Bakraoui op het moment d... lees meer..

Van Estoril naar Zandvoort (195)

Het deugt voor geen kont. Maar het gebeurt wel degelijk. Aan de overkant van het plasje is de operatie Midland ten grave gedragen. Als je de Guardian en andere dagvodden tenminste mag geloven. De smur... lees meer..

Kafka in Zeist (045)

Het mag niet. Maar het werkt wel zo. Door de voortdurende Lof der Botheid in Brussel zouden wij bijna Diana Bracco uit het oog verliezen. La grande dame van Milaan en de ultieme werkgeefster van Geert... lees meer..

Van Detroit naar Brussel (001)

Is Bram nou Bakraoui of Bakranon via Schiphol naar België teruggekeerd? Toen alerte handhavers van Erdogannef hem het land uitmieterden? Het zou ons niet verbazen als het Bakraoui is. Wie herinnert zi... lees meer..

Van Havanna naar Brussel

Een echte geinponem, die Barack Obomba. Zijn bezoek aan Cuba moest naar zijn zeggen een eind maken aan al dat Kouwe Oorlog gedoe tussen de USSA en het land van kindervriend Raul Castro (1). En dat ter... lees meer..

Deal (003)

Vandeweek battelden Samsom en Roemer met mekaar. In de Huyskerk. Eerst over de deal met Erdogannef, later over het asociatieverdrag met Willy Wonka. De soms aandoenlijke Roemer hakte tijdens de door d... lees meer..

New York Times scoort grand abdeslam

De New York Times heeft een rapport in handen gekregen van de Franse veiligheidsdiensten. In elkaar gehangen na de aanslagen in Parijs. Het rapport van 55 pagina's was bestemd voor de minister van Bin... lees meer..

The Donald Connection (005)

Als je iets wil bereiken heb je soms een kontje nodig. Om de gokwereld binnen te komen kreeg Donald Trump die van ene Louis Lesser aka “The Legend”. The Donald kocht van deze legende zijn eerste casin... lees meer..

Raak? (009)

Het is toch wat. Ronald Raak werkt samen met de USSA en Italië. Zegt ie zelf. In dit stukkie. Wat de USSA betreft denken we, dat ie de FBI bedoelt en met Italië een equivalente smurfensquadra. Een tom... lees meer..

The Donald Connection (004)

Nu we het toch over Roy Cohn hebben (1). De Jorisbef van the Donald bij diens eerste stappen van diens Arturo Ui-achtige opmars naar het Amerikaanse presidentschap (2). Zoals gezegd, onze Roy beschikt... lees meer..

Uitgeverij Suspect (005)

Wij van het Kleintje hadden onszelf uitgenodigd. Op een congres. Geef ons eens ongelijk: media gratis en voor niks naar binnen en voor nop meehappen van het koud buffet. Daarvoor moet je dan wel een h... lees meer..

The Donald Connection (003)

Roy Cohn was geen garantie voor succes (1). Zo trok de beruchte bef in 1988 namens Donald Trump twee zakenlieden voor de kadi, die het lef hadden om onder dezelfde naam als the Donald te opereren. Blo... lees meer..

Van Estoril naar Zandvoort (194)

Een meisje dat weet wat ze wil. Die Virginia Roberts. Zij bracht ooit de ballen aan het tollen en houdt ze nog steeds hoog in de affaire rond Jeffrey Epstein (1). De Amerikaanse miljardair die met zij... lees meer..

Appels en peren

Het was een oorlogsmisdaad. De aanval in oktober vorig jaar van die Amerikaanse bommenwerper op het hospitaal van de grenzeloze dokters in Kunduz. 42 mensen vervroegd naar Allah en nog een heel stel m... lees meer..

De grijze wolf en de 28 geitjes (001)

We hebben een plan! Gaan we vandaag voorleggen aan Erdogannef. Volgens Mark Damesfiets is het nu of nooit, anders blijven er mensen verzuipen op de rubberen pontjes tussen Turkije en Griekenland en da... lees meer..

De asperges zijn vroeg dit jaar

Willy Wonka en Neutje Juncker hebben vanochtend elkaars kegel van gisteravond vergeleken. En ze zijn tot de slotsom gekomen, dat Oekraine erg zijn best had gedaan. Zo keurig binnen de paadjes van Mins... lees meer..

Definitie van een terrorist

Vandaag en morgen gaan ze ertegenaan. De Kreisleiders van het Vierde Rijk. Gaan ze lullen over de deal met Turkije. Mocht die worden gesloten dan wordt iedereen die daarna nog het lef heeft om de rubb... lees meer..

Schuld en boete (014)

Drumm moet de drums al horen. De drums van gerechtigheid. De voormalige stamoudste van de Anglo Irish Bank verscheen afgelopen maandag voor het eerst voor de kadi in Dublin. Wegens gigantisch geschuif... lees meer..

Resultaten 1 - 30 van 75

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch