Archief actueel 2006 en 2007

November 2007

Papieren Tijger

dinsdag 27 november-2007
En wederomeen geval van juridische guerrilla tegen een kritische publicatie. Waren wij met het Kleintje al een paar keer doelwit van boze advocaten en zakenlui, nu is U lees meer..

De methode

vrijdag 2 november-2007
Maandag trok ene Mario op ons discussieforum Paolo Rebelo door. De Portugese superspeurneus die kortgeleden het Maddie McCann-dossier overnam van een collega. Volgens Ma lees meer..

Bram

zaterdag 24 november-2007
In april van dit jaar kreeg Bram Moskowicz een zeperd van de Raad van Discipline van de Orde van Advocaten in de vorm van een waarschuwing. Volgens het befcollege had lees meer..

Correct

dinsdag 6 november-2007
Jammer, dat ie vaak dat hooghartige grijnsje trekt in het gebied tussen neus en kin. Maar voor de rest is onze minister van Sociale Zaken altijd zo correct. Correct gekl lees meer..

Deep Throat

vrijdag 30 november-2007
Lullig, maar waar. Als prez Richard Nixon indertijd Mark Felt had benoemd tot opvolger van de met de FBI vergroeide J. Edgar Hoover had ie mogelijk nooit zijn Watergate lees meer..

Das Reich

maandag 5 november-2007
Eerst hebben ze een grote smoel over die kut Amerikanen met hun door Herr Busch gelegaliseerde inbreuken op de privacy van vliegtuigpassagiers, die iemand als Herr Hess lees meer..

Octopussy (346-e).

woensdag 7 november-2007
Het is u misschien nauwelijks opgevallen, maar het proces tegen Sjaak Kist is inmiddels een paar dagen oud. Wie? Sjaak Kist. Da's een Amsterdamse oud-rechercheur. Sjaki lees meer..

Parijse geweldenaren

woensdag 28 november-2007
Nu er berichten als deze in bijvoorbeeld Le Monde van vandaag, 28 november 2007 beginnen te verschijnen, kan het geen kwaad de archieven er even op na te slaan wie er lees meer..

Bek houden

maandag 12 november-2007
Kijk, dat had dat kroonprinselijke droppie van ons indertijd ook gewoon moeten doen. Toen ze met zijn allen over hem heen vielen met dat brieffie van slager Videla, waa lees meer..

Octopussy (353)

vrijdag 30 november-2007
Uit de duistere krochten van de Volksfiets-redactie bereikte ons de volgende missive:

"Na Lex Runderkamp schijnt nu ook de Hoofdredacteur van Het Journaal Zelve lees meer..

Walter

woensdag 21 november-2007
Een vriend is van ons heengegaan. Gisteren ontvingen wij het onderstaande bericht.

"Walter De Bock overleden
Dinsdagavond is journalist Walter De Bock in Leu lees meer..

Octopussy (347)

maandag 19 november-2007
Dat moet toch effe schrikken zijn geweest bij ome Joop van den Ende. Ga je in zee met een veelbelovende stenenschuiver als Hans van Tartwijk om ook de Amsterdamse Zuida lees meer..

Octopussy (346-g)

zaterdag 10 november-2007
Wij ons suf prakkizeren waarom rechercheur Simon de Waal, de man achter speurneusjuweeltjes als Boks, Russen, Unit 13, Cops vs. Killer en niet te vergeten Lek, niet re lees meer..

Operation Tenaza

vrijdag 30 november-2007
Gewoon even een vraagje. Weten luitjes als Jan Peter, Eimert en Maxime dat onze Amerikaanse bondgenoten de operatie Tenaza in werking hebben gezet? Tenaza? Tenaza? Tisd lees meer..

Condi, Pauli, Stevie, Dougie, Dickie en 2 x Geert

zondag 4 november-2007
We gaan u vandaag niet meer uitleggen wat de AIPAC is. Het is per slot ook voor ons sabbat, al valt ie dan op zondag. En via de dienstlift op de voorpagina bent u binnen lees meer..

Octopussy (346-f)

vrijdag 9 november-2007
Fuck. Foutje. Althans volgens rechercheur/scenarist/spannende boekjesschrijver Simon de Waal. In onze vorige bijdrage hadden wij namelijk geschreven dat ie het hele verh lees meer..

Slikken of stikken

maandag 12 november-2007
Echt waar. Bij een hele kluit Nederlanders zwollen de borsten, airbags en implantaten toen onze door God gezonden premier J. P. Klootviool ons indertijd opriep opnieuw lees meer..

Octopussy (348-b)

woensdag 21 november-2007
De Pers, het gratis dagvod van sigarenkistjesplakker Marcel Boekhoorn, heeft ook een video-afdeling. Zagen we gisteren ineens een heel aardig filmpje voorbijschuiven. lees meer..

Octopussy (346-h)

dinsdag 13 november-2007
Stel, je staat elke avond stiekem de coteletten van je buuf af te leggen en je wordt gepakt door een koddebeier. Krijg je een plakker. Moet je betalen. Niet zo erg want lees meer..

Shady (054)

donderdag 29 november-2007
Nee, ons Russisch is ook niet meer wat het geweest is. Maar we weten zeker dat Loek Janssens binnen het Yako-imperium niet de enige was die belangstelling had voor het... lees meer..

Shady (053)

woensdag 28 november-2007
Toegegeven. Er was niet zoveel fuzz toen baardenbasher Wilders een frequente bezoeker van de Israelische ambassade bleek te zijn. Nee, dan de eilie die vorige maand in ... lees meer..

Shady (052)

dinsdag 27 november-2007
Van de wind kan niemand lang in leven blijven. Al staat er een decennium een Beaufortje 7. Hoe is het dus mogelijk dat alle Yako-luitjes jarenlang trouw zijn gebleven aa... lees meer..

Shady (051)

donderdag 22 november-2007
Raar soort zakenlieden, die boys van Yako. Neem nou Loek Janssen, de te vroeg van ons weggenomen topman van het internationale handelsvehikel. Kregen we een mailtje ov... lees meer..

Shady (049)

vrijdag 2 november-2007
Wij hebben ons in deze serie zalig uitgeleefd met het verhaal rond die 132 meloen dollar die het clubje van ome Loek Janssens vanuit de Saoedische zandbak via Baku naar N... lees meer..

Shady (050)

maandag 5 november-2007
Altijd fijn als iemand inhaakt bij een van onze sentimentele schelmenromans. Neem deze nou bijvoorbeeld. In aflevering 48 van 1 november jl. publiceerden wij de tekst van... lees meer..

Shady (048)

donderdag 1 november-2007
Eerlijk is eerlijk. Van bescheidenheid was geen sprake bij Yako. Als het had gekund hadden ome Loek Janssens cum suis de hele Randstad overgenomen. Alleen, het moest we... lees meer..

Alias Toxeira (001)

dinsdag 13 november-2007
Vreemd wereldje. Dat van die grutters naar bio-chemische gevaren die onze samenleving bedreigen. Neem nou Jill Dekker. Die is bang dat ze op dezelfde manier aan haar ein... lees meer..

Alias Toxeira (002)

woensdag 14 november-2007
Wat behelsden de kritische noten die biologe Jill Dekker aansloeg, waardoor duistere onverlaten zich genoodzaakt zagen om haar te verrassen met een lijkwagen en een har... lees meer..

Alias Toxeira (003)

maandag 19 november-2007
Michael Chernoy, de mecenas van The Intelligence Summit en dus ook een beetje van onze Iraanse baardenexpert Afshin Ellian, lieerde zich in de jaren negentig met ene Sem... lees meer..

Alias Toxeira (004)

dinsdag 20 november-2007
Zoals gezegd, die Jill Dekker heeft deo in haar tanga nodig. Zo bang is ze. Nee, niet zo zeer van fanatieke baarden, maar meer van de vijand in eigen gelederen. De vijan... lees meer..

Resultaten 1 - 30 van 32

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch