Archief actueel 2006 en 2007

Oktober 2007

Octopussy (346-c)

dinsdag 9 oktober-2007
Het ene moment zit je redelijk op je gemak verklaringen af te leggen over hoe je ouwe gab werd afgeperst door Willem Holleeder, het volgende moment zit je plotseling tuss lees meer..

Bedelen voor bodyguards

woensdag 17 oktober-2007
Bruce Kovner is het baasje van Caxton Associates, een hedgefund. Bruce gokt dus op de toekomst. Liefst met zo min mogelijk risico, dus een beetje voorkennis zou wel lek lees meer..

Prietpraat

vrijdag 5 oktober-2007
Wat bedoelt die muts uit Wassenaar nou in godschristusnaam met "er is geen Nederlandse cultuur"? Toen die hele meute op de Dam indertijd in Thialf-tenu stond te brullen v lees meer..

Total voorbij

zondag 7 oktober-2007
Gossie. Roepen de linkse jongens en meisjes in de Kamer samen met die van de Partij van Arbeid en de dierenbescherming ons op om niet meer te gaan tanken bij Total. En sab lees meer..

Hollands handelshuis in Bhutan

maandag 29 oktober-2007
Ik heb met stijgende verbazing de berichtgeving rond het koninklijk
bezoek aan Bhutan gadegeslagen. Noch op de televisie noch in de geschreven media wordt melding g lees meer..

actie tegen Zaanse bajesboten

zaterdag 13 oktober-2007
Afgelopen nacht heeft actiegroep Niet Open Maar Slopen de tekst 'geen mens is illegaal" op de nieuwe bajesboten in Zaandam geschilderd. Op de waterkant van de 102 meter lees meer..

Nationalistisch geweld in Turkije

zondag 28 oktober-2007
Het oplevende nationalisme in Turkije naar aanleiding van de oorlog met de Koerdische PKK, manifesteert zich niet langer alleen in een toenemend aantal Turkse vlaggen in lees meer..

Protestmars tegen bezuinigingen in DenBosch

zondag 28 oktober-2007
Morgenmiddag om vijf uur verzamelen op het prachtig lege plein De Parade in DenBosch onder de waxinelichtjesrook van de sint-Jan. Verzamelen om in optocht naar het stadhu lees meer..

The American dream

donderdag 25 oktober-2007
Kan je wel zeggen dat al die kutbaarden in het Midden-Oosten jaloers op je zijn omdat je vrij bent. Maar wat doe je met die zogenaamde vrijheid als je dollar naar de k lees meer..

Morgen thuiszorg-protest in Denhaag

dinsdag 2 oktober-2007
Er dreigen overal in Nederland hele grote problemen in de thuiszorg vanwege de invoering van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO). Nu ook de ziektekostenpremie kom lees meer..

Staalhard ontroert met sprookje "IJsbrands thuiskomst"

woensdag 31 oktober-2007
Staalbankiers, sinds 1994 onderdeel van de Achmea Groep, was de afgelopen jaren in voldoende schandalen verwikkeld om ermee te kunnen kwartetten. Bij pogingen het bezoe lees meer..

one man, one vote?

maandag 1 oktober-2007
Clinton Curtis, een computerprogrammeur uit Florida heeft pasgeleden onder ede verklaard dat hij geknoeid heeft met de software van een stem-computer in de Verenigde Stat lees meer..

Trots

donderdag 18 oktober-2007
Die Rita Beton treft het ook niet. Eerst lag ze te kutten met Ayaan en Rutten. En precies op de dag dat ze haar beweging "Trots op Nederland" aan het rollen brengt, wo lees meer..

De Marcosmeloenen

vrijdag 12 oktober-2007
Een beetje dictator zorgt er tijdens zijn bewind voor dat er een flink aantal kisten met appeltjes elders in de wereld staat opgestapeld. Voor een eventuele dorst in de lees meer..

Heroine in the moonlight

zaterdag 6 oktober-2007
Ooit gehoord van ene Antonio Mario Costa? Nee, wij ook niet. Schijnt de directeur van het Drugs en Crimebureau van de VN te wezen. En een geinponem. Hij drong er gistere lees meer..

Octopussy (346-d)

zaterdag 13 oktober-2007
Sjonge, dat is effe nieuws zeg. Volgens het AD van 10 oktober is Geurt Roos verwikkeld in een nieuwe, grote afpersingszaak. Samen met de Gooise zakenman J. de B. in wie lees meer..

Van Estoril naar Zandvoort (058)

zondag 21 oktober-2007
Vloeken mag niet in het momenteel weer zeer gristelijke Nederland. En zeker niet op de dag des Heren. Maar hier komt ie: wel gloeiende godgodverdomme!!!! Waarom? Verklaart... lees meer..

Van Estoril naar Zandvoort (059)

dinsdag 30 oktober-2007
Wij op 21 oktober al helemaal blij dat in de affaire rond de verdwenen Maddie McCann de leider van het bromteam Concalo Amaral was vervangen door Paolo Rebelo. Tenminste ... lees meer..

Shady (047)

dinsdag 30 oktober-2007
We krijgen echt de tijd niet om effe lekker te chillen man. Weer een vrachtje info over Yako. Staat bijvoorbeeld in dat iemand een tonnetje had gestort om die Al Mahmoudi... lees meer..

Shady (046)

maandag 29 oktober-2007
Die Jan Willem Godin blijft interessant. Niet alleen omdat ie een levendige interesse zou hebben gehad voor de thuisdossiers van Paul Herrie, de voormalige 005 van de AIV... lees meer..

Shady (045)

donderdag 25 oktober-2007
Hotel "De Wijck" in Wijk aan Zee gaat in andere handen over. Stond kortgeleden in "De Jutter", het sufferdje ter plekke. Die andere handen behoorden toe aan ene Jos Nag... lees meer..

Shady (044)

dinsdag 23 oktober-2007
Kreeg Paul Herrie toch effe 2 jaar kruipruimte voor zijn mik. De kadi vond dat ie geen geheime AIVD-stukken mee naar huis had mogen nemen. Maar wat moet je als je overdag... lees meer..

Shady (043)

donderdag 18 oktober-2007
Kijk, als je bevroren meloenen van de Philippijnse oud-dictator Ferdinand Marcos stiekem uit de vriezer wil halen en via allerlei banken en de Derdenrekeningen van Lega... lees meer..

Shady (042)

maandag 15 oktober-2007
Het netwerk van Yako Associated Enterprises, het handelsvehikel dat zo nauw verbonden was met de teloorgang van Legalpoint, bleek over nog meer tentakels te beschikken. N... lees meer..

Shady (041)

donderdag 11 oktober-2007
In onze vorige bijdrage van 19 september jl. maakten we al melding van het feit, dat ene Jan-Willem Godin als commercieel directeur voorbijkwam bij Yako Associated Ente... lees meer..

Sinterklaasverhaal (003)

woensdag 24 oktober-2007
Het is een beetje vroeg misschien, maar de wind waait alweer flink door de bomen en het is koud. Het eerste verhaal dateert van 12 november 2005. Ging over Alcolac. Een ... lees meer..

Schimmen achter Pim (057)

woensdag 31 oktober-2007
Aaaaaach. Moet Aadsje Ruijgrok jr. morgen ook voor de kadi verschijnen. Om als mede-verdachte aan de kadi uit te leggen wat zijn rol nou precies is geweest bij het gerom... lees meer..

Joepie de poepie (019)

vrijdag 26 oktober-2007
He, he. Eindelijk. Joepie voor het luik. Wegens vermeende faillissementsfraude. Een bedrijf laten ploffen nadat je alle poen eruit hebt getrokken. En die poen dan gebruik... lees meer..

Here we go again (009)

maandag 15 oktober-2007
Analyze this. Wat is er gebeurd met de eigenaren en het personeel van de DC 9 die in april vorig jaar keurig netjes aan de grond werd gezet? Antwoord: noppes. Wat is er g... lees meer..

Here we go again (008)

maandag 8 oktober-2007
Jawel, het is door onze mainstream pers wel gemeld. Dat er in Mexico weer een vliegtuigje aan de grond was gezet met een flinke lijn snorkelstof aan boord. Maar wel heel n... lees meer..

Resultaten 1 - 30 van 42

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch