Archief actueel 2006 en 2007

April 2007

Cold Turkey (019)

donderdag 26 april-2007
Moet u dit even lezen. Komt uit de debuutroman Rachab van Annemiek Schrijver. Vorige maand door uitgeverij Prometheus op de markt gepletterd. Een beetje sleutelig, die te... lees meer..

Cold Turkey (018)

woensdag 25 april-2007
Het moet niet grijzer worden. Op vrijdagavond 13 april maakte Adèle van der Plas als verdedigster van de Turks-Koerdische zakenpief Huseyin Baybasin haar opwachting bij Eé... lees meer..

Cold Turkey (017)

maandag 23 april-2007
Dat was effe een flinke zeperd voor het Belgische OM-gebefte en de jongens en meisjes in Ankara. Want die Musa Asoglu, Sukriye Akar Özordulu en Kaya Saz waren terroristen h... lees meer..

Cold Turkey (016)

donderdag 19 april-2007
Awel, vers van de pers. De Rijksrecherche is een zogenaamd oriënterend onderzoek begonnen naar Joris Demmink’s hopsgedrag met koters in Turkije. En wat dat mogelijk betek... lees meer..

Octopussy (306)

donderdag 19 april-2007
Gisteren Brammetje M. gezien bij Nit en Witteman? Ja, wij ook. Weinig bommetjes. Het wachten is op de uitspraak in het hoger beroep versus Jort Bretels. Maar Bram is nog ... lees meer..

Cold Turkey (015)

vrijdag 13 april-2007
Zo. Toch gelukt. Er komt een onderzoek van de Rijksrecherche naar de Demmink-component in de zaak Baybasin. Ofwel: een speurtocht naar antwoorden op vragen als:
Wat i... lees meer..

Cold Turkey (014)

woensdag 11 april-2007
U heeft natuurlijk een gigabite geheugen. Dus weet u nog best dat we in aflevering 8 van deze serie dd. 2 april jl. een bericht van het Turkse staatspersbureau hadden afge... lees meer..

Goed voorbeeld...

vrijdag 13 april-2007
Dankzij de voortreffelijke Elseviercolumnist Leon de Winter, de Adjunct Fellow van het met duiven volgestampte Hudson Institute, kwamen we erachter dat De Volkskrant deze lees meer..

Tony en de hero

zondag 1 april-2007
Of deze Little Wallpaper ook gelezen wordt. Tot zelfs in Downingstreet toe. Neem bijvoorbeeld het artikeltje “Groetjes uit Hoeroezgan” van 30 januari jl. Daarin vroegen we o lees meer..

Lockerbie revisited

dinsdag 17 april-2007
Pats. Heeft daar ineens een voormalige Schotse topbromsnor een wel heul verrassende officiële verklaring laten vastleggen. Volgens hem was namelijk het gevonden onderdeel lees meer..

SS Pieter Schelte rules the waves

zaterdag 28 april-2007
De wakkere krant van het koninkrijk staat vandaag (zaterdag 28 april) bol van de interessante artikelen. Mits de achtergronden erbij verteld worden tenminste... Op de Bas lees meer..

Laat ze wakker liggen voortaan!

vrijdag 13 april-2007
Er hebben zich bewakers
achter hekken verschanst
Tegen angst hebben zij
zich goed beveiligd daar

Zij houden er

Slaven, gevangenen
achter muren lees meer..

De verborgen boodschap

vrijdag 13 april-2007
vanmiddag op Radio 1, 14:10 uur. Zuid-Amerika correspondente Marion van Rooijen over de naamgeving van Willem Alexanders en Maxima's derde dochter Ariane. De derde dochter lees meer..

Justice for all

dinsdag 24 april-2007
Vanochtend bereikte ons het droeve bericht via De Telegrof dat Charles Zwolsman, alias “De Coureur” (vanwege zijn innige banden met het broembaantje in Zandvoort), voor la lees meer..

Tegen de muur

dinsdag 24 april-2007
Negen november 1989. De eerste brick ging uit de Berlijnse wall. Iedereen blij. De Ossies vrij. De commies konden het schudden. Het was het bewijs voor de stelling dat je lees meer..

Apeldoorn

vrijdag 13 april-2007
Ja, je kan net doen of je Nase bloedt en op de eerste verdieping van je appartement je tapijtje laten uitwaaien op het balkon. En je kan als hoofdklaas iets aan urbi en o lees meer..

Kleintjes Meppen

zaterdag 21 april-2007
Afgelopen woensdag blijkt er een congres te zijn geweest over milieuvriendelijke energie.
Een zaal vol vertegenwoordigers van de bekende meter- en pompmelkers en een lees meer..

bezette reclamezuil

donderdag 5 april-2007
Een enorme reclamezuil op de parkeerplaats van de IJsselhallen in Zwolle is gisteren gedurende zeven uur bezet. De actievoerders bedekten beide zijden van de zuil met een lees meer..

nog twee dagen voor de revolutie!

zondag 29 april-2007
Eindelijk! De revolutie!
Geachte revolutionaire medemens, het is bijna zover! Onze clownelijke troepen staan gereed voor de grote dag dinsdag. Onze verwachtingen zijn ho lees meer..

Cold Turkey (010)

donderdag 5 april-2007
Wat een reacties hè? Op die aangifte van Huseyin Babasin. Je werd er koud van. Maar ja, wat is er helemaal aan de hand? De huidige secretaris-generaal van het ministerie v... lees meer..

Cold Turkey (011)

vrijdag 6 april-2007
In aflevering 6 van deze serie dd. 1 november 2006 verwezen we naar een artikel in Nieuwe Revu, waarin de connectie tussen de zaak Baybasin en de affaire Demmink al aan de o... lees meer..

Cold Turkey (012)

maandag 9 april-2007
Wat is er toch met die Joris? Eerst weet ie in 2003 Pano en de Gaykrant tot zwijgen te brengen over zijn tochtjes naar het jeugdplantsoen in Eindhoven, met meneer Mosterd aa... lees meer..

Cold Turkey (013)

dinsdag 10 april-2007
Nou, we hoefden niet diep te graven. Volgens de Rijks Voorlichtingsdienst was Joris na zijn studie in Leije eerst ruim tien jaar verbonden aan de juridische afdeling van he... lees meer..

Cold Turkey (009)

dinsdag 3 april-2007
Vandaag heeft Huseyin Baybasin officieel aangifte gedaan tegen secretaris-generaal van Justitie Joris Demmink wegens pedofiele hoogstandjes in Turkije, uitlokking respectiev... lees meer..

Cold Turkey (008)

maandag 2 april-2007
Ja, het is een beetje armoedig, maar ons Turks is niet meer wat het geweest is. Maar zonder twijfel hebben we onder onze lezers wel mensen die onderstaand bericht van het Tu... lees meer..

Krikke-gate (012)

woensdag 4 april-2007
Hoe was het ook weer? Ze hadden bij de bromsnorren in Arnhem een Turkse tolk in dienst. En die had volgens de AIVD informatie gelekt naar het land van zijn tweede paspoort.... lees meer..

Royalty (025)

zondag 29 april-2007
Willem Alexander kreeg voor zijn veertigste verjaardag een Harley Davidson.
De Hell’s Angels zijn bij uitstek Harley Davidson rijders.
De Hell’s Angels moeten op ... lees meer..

Shady (039)

maandag 16 april-2007
Ooit in Warder geweest? Warder! Da’s een vlek aan de Noordhollandse kant van het IJsselmeer. Vlakbij metropolen als Middelie en Oosthuizen. Nou, dan weet je het wel. Naast ... lees meer..

Van God los (006)

zondag 8 april-2007
Wat in het vorige Van God losse Actueeltje staat geciteerd geldt voor vele fundamentalistisch Roomsgelovigen nog precies zo. Het bezit van het Rode Boekje van de Seksuele Rev... lees meer..

Van God los (007)

zaterdag 21 april-2007
Zingen behoort tot de geneugten die door de Heilige Moederkerk aan katholieken genadiglijk wel worden toegestaan. De huidige Stellvertreter galmde in zijn jeugd uit volle ... lees meer..

Resultaten 1 - 30 van 47

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch