Archief actueel 2006 en 2007

Maart 2007

Cold Turkey (007)

zaterdag 31 maart-2007
Het is druk op de tijdschriftenmarkt. Zo verschijnt op 2 april het eerste nummer van het magazine Respond. Uitgegeven door de Stichting Landelijke Gedetineerdencommissie. ... lees meer..

Leyweg Den Haag schoon, heel en veilig

maandag 5 maart-2007
Half februari bezocht de Haagse burgemeester Deetman het winkelcentrum Leyweg. Van KvK-directeur Zandsteeg, een naam toepasselijk op deze locatie, ontving de burgemeester d lees meer..

Rent-a-hufter

vrijdag 30 maart-2007
Een van de grootste hufters van de Tweede Wereldoorlog was ene Walter Rauff. Een boy van Adolf’s Schutzstaffel met een alleraardigste uitvinding op zijn palmares: de mobie lees meer..

Leyweg Den Haag schoon, heel en veilig

maandag 5 maart-2007
Half februari bezocht de Haagse burgemeester Deetman het winkelcentrum Leyweg. Van KvK-directeur Zandsteeg, een naam toepasselijk op deze locatie, ontving de burgemeester d lees meer..

Bedrog en verslaggeving

donderdag 1 maart-2007
Het verschil tussen journalisten en voorlichters is dat de een opschrijft wat de ander zegt. Gezien de manier waarop de bevolking werd klaargestoomd voor de invasie van I lees meer..

Kleintje zembla

donderdag 8 maart-2007
Op zondag 18 februari jongstleden zond de Vara in haar televisie-programma Zembla de documentaire "Gek van Geluk" uit over een aantal wantoestanden bij CSA- en Landmark-t lees meer..

Octopussy (304)

dinsdag 27 maart-2007
Gisteren meldde de NRC dat de ex-advocaat Brammetje Zeegers als kluisgetuige optreedt tegen Willem H. te A. Spatzuiver is Brammetje zelf ook niet, want hij heeft volgens h lees meer..

Octopussy (305)

woensdag 28 maart-2007
Kijk, het is niet hemelschokkend. Maar die Jan-Hein Kuijpers (de reservekeeper van Willem H. te A. die de plek van Brammetje Moszkowicz overnam, nadat deze door spits Kel lees meer..

Burgerlijk standje

zaterdag 3 maart-2007
Toch weer opvallend veel gezeik rond de homosexuelen onder ons en het loodzware geweten van dwarsliggende ambtenaren van de burgerlijke stand. Maar niet verrassend gezien lees meer..

Bosniet

vrijdag 16 maart-2007
Gisteren kregen onze laatste jongens en meisjes in Bosnië een vetleren medallie van de nieuwbakken minister van Oorlog en namen een enkeltje Nederland. Op zoek naar de tra lees meer..

Clusterbommen

vrijdag 9 maart-2007
Gisteren werd bekend dat de Israëlische premier Olmert, in maart vorig jaar, dus zo’n drie maanden voordat er Israëlische soldaten in Libanon gevangen genomen werden, opdra lees meer..

KPN-Noodkreet

vrijdag 9 maart-2007
Vanaf september 2006 bezig om internetplus bellen te krijgen, eerste bevestiging op die datum ontvangen. Sinds 2006 ben ik onbereikbaar per telefoon en internet. Ondanks, b lees meer..

Tefaf kunstbeurs

dinsdag 20 maart-2007
In ons gastenboek van deze week een oproep om mee te helpen om op vrijwilige basis de geeuwende armoede in DenHaag het hoofd te bieden. In NRC Handelsblad van diezelfde da lees meer..

Monopoly

vrijdag 16 maart-2007
In het artikel “Mexicocaine met een Hollands sausje” dd. 23 augustus 2000 komt naast andere inventieve grootverdieners ook de bankier Roberto Hernandez Ramirez in beeld (1 lees meer..

Same old song

vrijdag 30 maart-2007
Pinocchio, die Blair. En maar liegen en bedriegen. Over de massaverneukingsverwapens van Saddammeke, over de moord op dr. David Kelly, het spekken van de partijkas via de lees meer..

Dubbel

zondag 11 maart-2007
Lekker gescoord, die Limburgse zuurkoolprak. Met zijn geouwehoer over dat dubbele paspoort van twee bewindslieden uit de Jupiler-klasse. Je kon er op wachten. Meteen eilie lees meer..

Papieren Tijger wint!

zaterdag 3 maart-2007
Onze kameraden van Uitgeverij Papieren Tijger uit Breda hebben het kort geding dat tegen hen was aangespannen door generaalmajoor Diederik Fabius gewonnen! Proficiat!
F lees meer..

Dracula en de NRC

donderdag 1 maart-2007
Geinponems hè? Bij de NRC. Besteedde gisteren aandacht aan de vrijlating van ene Kurt Treptow in Roemenië. Onder het kopje “Dracula bevrijdt pedofiel”. Lachen. Die Trepto lees meer..

zwijgen is goud

vrijdag 23 maart-2007
Ondanks het feit dat de vreemdelingenrechter zijn vrijlating heeft gelast blijft een Amsterdamse activist gegijzeld op een detentieboot in Rotterdam omdat hij principieel lees meer..

Read me

woensdag 21 maart-2007
Onlangs bracht het BBC-programma Panorama een documentaire over de verwachte vooruitgang van neurologie en computertechniek in de komende decennia. Veel wetenschappers de lees meer..

Adel verplicht (040)

donderdag 15 maart-2007
Zonder het eigenlijk te beseffen liepen wij op 25 februari jl. ruimschoots voor de muziek uit. Wij meldden toen dat de parallelle X-dossiers ter behandeling waren doorges... lees meer..

Krikke-gate (005)

donderdag 1 maart-2007
Nee, niks gehoord van Gerrie Elfrink. De fractievoorzitter van de SP in Arnhem. Je zou toch van zo iemand verwachten dat ie in ieder geval reageert op onze e-mail over de ... lees meer..

Krikke-gate (008)

zaterdag 10 maart-2007
Even terug naar eind vorige maand. Want we hebben wat gemist. Op 27 februari richtten de niet zo zuinigjes aan de poort rammelende organisaties De Veteraan en De Rode Bare... lees meer..

Krikke-gate (010)

donderdag 15 maart-2007
In aflevering zeven van deze serie kwam al eens een Russische bewoner van de Rotterdamse illegalenboot voorbij. Een gozer met een interessant verleden, zoals blijkt uit d... lees meer..

Krikke-gate (009)

woensdag 14 maart-2007
Actie voeren gaat je niet in je kouwe garderobe zitten. Vooral als die actie al een paar jaar duurt. Een van de veteranen die de Arnhemse burgemeester Krikke en haar gevol... lees meer..

Shady (038)

woensdag 7 maart-2007
Die Lew Enser van Yako Associated Enterprises uit Rotjeknor? Hartstikke aardige gozer. Komt ergens uit de Caraïben en is zoiets als Office Manager in het heel wat lijkende ... lees meer..

Shady (037)

zaterdag 3 maart-2007
Inkoppertje. Mag Geert Jan Dolk, de hoofdpersoon van deze serie, een miniscuul strafje hebben gekregen voor de poging om een paar banken te piepelen voor 132 meloen, de wer... lees meer..

Van God los (004)

zaterdag 24 maart-2007
Veel dingen zijn katholieken nadrukkelijk verboden en dus vergrijpen zij zich daaraan met des te meer enthousiasme. Zo verpoost de clerus zich tamelijk massaal op, voor he... lees meer..

Van God los (005)

zaterdag 31 maart-2007
Zondigen is in de katholieke kerk zeker niet uitsluitend aan geestelijken voorbehouden, ook de gewone gelovige mag er graag eens goed tegenaan gaan. Het Rode boekje van de... lees meer..

Van God los (003)

vrijdag 16 maart-2007
De minister-president en zijn vice-premiers maken zich schuldig aan een dubbele loyaliteit, de achtste en zwaarste doodzonde volgens wandelende ariërverklaring Wilders. Voo... lees meer..

Resultaten 1 - 30 van 54

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch