Archief actueel 2006 en 2007

Februari 2007

Octopussy (303)

woensdag 28 februari-2007
Yes. Now we’re talking. Kwam vanochtend binnen op onze discussiesite. De X die verantwoordelijk was voor het herderlijk schrijven van gisteren over Evert Smallegane was... lees meer..

Octopussy (302)

dinsdag 27 februari-2007
Hoeveel lezers storten zich dagelijks in ons gastenboek? Weinig. Jammer, want af en toe staan er ontboezemingen in die net zo aangenaam zijn als de bumpers van Marcel Bo... lees meer..

Octopussy (297)

vrijdag 16 februari-2007
Eigenlijk een hele hoop heisa om weinig. Het “nieuws” dat  Brammetje Moszkowicz’ kantoor indertijd incontinent is geweest en hele stukken uit het zogenaamde Buizerd... lees meer..

medische megablunder

donderdag 22 februari-2007
Apotheker Fernand Haesbrouck , die vorige week het boek publiceerde: ADHD-medicatie: medische megablunder ( http://www.wwaow.com) moet zich
woensdagavond 21/2 bij lees meer..

Octopussy (298)

maandag 19 februari-2007
Normaliter gaat Brammetje M. vanmiddag aankondigen dat ie de zaak tegen zijn tijdelijk in Vught verblijvende kantoorgenoot aan een andere bef overdraagt. Maar de vraag lees meer..

Octopussy (301)

woensdag 21 februari-2007
Daar snap je toch geen holleeder van. Luister goed. Dat Buizerddossier lag en un momento dado ergens op een bureau in Brammetje’s kantoor. Heeft ie zelf  nu een paar k lees meer..

Kleintje weer interactief

vrijdag 9 februari-2007
Joehoe, ons discussie-forum doet het weer! Dus brandt maar los...
lees meer..

Octopussy (292)

zondag 4 februari-2007
Fuck. Had Sjoerd Swane, de VVD-koning van Maarssen, de harde schijf van een van zijn computers in de Vecht gemikt toen de bromsnorren zich opmaakten voor een inval in zij lees meer..

Octopussy (299)

maandag 19 februari-2007
Over de methode waarop de voormalige voorzitter van hoofdklasser Türkiyemspor Nedim Imac naar een andere dimensie is geholpen zullen we het niet hebben. Onvoorstelbaar. lees meer..

Een artistieke schweinerei

woensdag 14 februari-2007
Het ordinaire gevecht om de poen in de affaire-Goudstikker (1) krijgt er morgen een dimensie bij. Dan verschijnt in Engeland het lang verwachte boek over de vermaarde lees meer..

Octopussy (296)

dinsdag 13 februari-2007
Roerend hè? Die meisjes van Anton Heijboer. Heb je daar al die jaren met zijn vieren en één in de wacht aan de overkant van de straat die kunstenmaker in bedwang gehoud lees meer..

Cia, sex en drugs en rock en roll

woensdag 14 februari-2007
We hebben het al eerder over hen gehad in deze kolommen, de heren Randy “Duke” Cunningham, Brent Wilkes en de voormalige nummero 3 van de CIA Kyle “Dusty” Foggo.
De lees meer..

Grote broer

donderdag 1 februari-2007
Aan de overkant van het plasje worden bij Blair’s Ministerie van Binnenlandse Zaken serieuze plannen ontwikkeld om stiekem röntgencamera’s aan te brengen in lantarenpa lees meer..

Octopussy (300)

dinsdag 20 februari-2007
Ruim drie jaar geleden werden in de Geleenbeek bij Echt de overblijfselen van drie helse engelen gevonden. Ze bleken lid te zijn geweest van een club nomaden uit Oirsbe lees meer..

cameratoezicht station 's-Hertogenbosch

donderdag 1 februari-2007
Vanaf morgen hangen er verspreid over het Bossche Stationsplein 85 digitale camera's. Vijfentachtig! Alles en iedereen wordt door een ploegje mensen van "stadstoezicht lees meer..

Neelgligé

woensdag 7 februari-2007
Vorige week zat onze onvolprezen Neel Kroes in het programma “De wereld draait door”. Aanleiding was de zeperd van bijna 400 meloen die de Brusselse commissaris aan Sie lees meer..

Gek van Geluk

donderdag 15 februari-2007
Aanstaande zondag-avond gaat het vara-televisie-programma Zembla helemaal over CSA Europe BV en Landmark waarover in Kleintje Muurkrant al zeer veel is geschreven. Va lees meer..

Octopussy (294)

maandag 12 februari-2007
Leuk bericht in de Vollukskrant van vanmorgen Er is een topbef gesneuveld. Ene Charles Langereis. In de loop der tijd stinkend rijk geworden dankzij een commissarispost lees meer..

Warrige war

zondag 18 februari-2007
Zelfs botte leugens waren indertijd voor J.P. Klootviool goed genoeg om een stel jongens en meisjes naar Irak te sturen om het land van Saddammeke en zijn maatjes te bev lees meer..

Onderzoek

zaterdag 10 februari-2007
Of we ook gelezen worden. Gisterochtend spogen we in ons zoveelste stukkie over collega Giliuana Sgrena nog hel en verdoemenis. Over het uitblijven van onderzoeken na lees meer..

Adel verplicht (039)

zondag 25 februari-2007
Iedereen blij in België. Hoewel. Nu het zompige dossier van Karl van Rompaey, de vermeende killer van Katrien de Cuyper, in het ronde archief is gemieterd moest er na rui... lees meer..

Krikke-gate (004)

maandag 26 februari-2007
Ja, we hebben het ons al eerder afgevraagd. Hoe is het mogelijk dat een burgemeester annex bromsnorbeheerder en haar echtgenoot straffeloos kunnen worden beschuldigd van... lees meer..

Krikke-gate (001)

donderdag 8 februari-2007
Nog effies en de eerste ambtstermijn van Pauline Krikke als VVD-burgemeester van Arnhem zit erop. En gaat ze voor een tweede. Daar zal niet iedereen spontaan onze natio... lees meer..

Krikke-gate (003)

vrijdag 23 februari-2007
Eigenaardig. Er staat  in de Vollukskrant van vanochtend een artikel over pensionado Jelle Kuiper, het tijdelijke bromsnorhoofd van het korps Gelderland-Midden. Jel... lees meer..

Krikke-gate (002)

dinsdag 20 februari-2007
Vet gaaf hè? Bram volle bak tekeer tegen de kongsie van OM-gebefte, bromsnorren en bretels. Hij was ten onrechte beschuldigd van medeverantwoordelijkheid voor de bizarre... lees meer..

Shady (036)

woensdag 21 februari-2007
Stel je bent legal counsellor, advocaat of wat voor bef dan ook. En je probeert de RABO bank te piepelen met een stel bankgaranties ter waarde van 132 meloen die zo val... lees meer..

Shady (035)

vrijdag 2 februari-2007
Raar land hebben wij. Neem nou de affaire rond Geert-Jan Dolk. Probeert samen met zijn ouwe gab Loek Janssens en een meneer Baas om achtereenvolgens de tent van Rijpman G... lees meer..

De Joego-connectie (006)

zaterdag 17 februari-2007
Eerder in deze serie hebben wij op gevoelige wijze beschreven hoe de bekende brommerliefhebber Willem H. te A. in een Parijse kerker in contact kwam met een Joegoslavis... lees meer..

Verdacht geknerp rond De Terp (002)

dinsdag 27 februari-2007
Ja, ja, het ging vet cool met De Terp. Een bonte krentenmik aan Nederlandse topbedrijven en instellingen bleken het aantrekkelijk te vinden om hun kader- en personeelsle... lees meer..

Verdacht geknerp rond De Terp (001)

maandag 26 februari-2007
Hij kwam al even voorbij in de derde aflevering van Krikke-gate. Bert Terpstra. De goeroe van de Human Academy in het buiten  “De Terp” in het rustieke Bosch en Dui... lees meer..

Resultaten 1 - 30 van 38

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch