Archief actueel 2006 en 2007

September 2006

Octopussy (270)

woensdag 20 september-2006
Het bleef in R.V.'s pand aan de Marconistraat 12 niet bij de kleurrijke gebeurtenissen rond de Tokkies en het tegen betaling hopsen van Svetlana’s, Olga’s, Irina’s etc... lees meer..

Octopussy (268)

zondag 17 september-2006
Beginjaren negentig wist de avontuurlijke kongsie die zich in Zeewolde had genesteld nog een Bob over te halen de frisse polderlucht te komen inademen. Dat was de apothe... lees meer..

Octopussy (265)

dinsdag 12 september-2006
Herinnert u zich deze nog? De befbank in de zaak rond Mink Kok werd onlangs met succes door Adèle van der Plas gewraakt, nadat was gebleken dat er dertien in plaats van... lees meer..

Octopussy (263)

zondag 10 september-2006
Even met een dweiltje over uw harddisk. Want we gaan het weer even hebben over Terra Vitalis. Ook zo’n club die luitjes met wat overtollige poen probeert over te halen o... lees meer..

Comverse (034)

Valt er nog wat te putten? (6)
Dachten we al. Dat verhaal van privé speurneus Moshe Buller over het opsporen van optiehustler Kobi Alexander klonk niet helemaal kosher. Dus is daar nu een aanvull... lees meer..

Geprolongeerd Irak, eh pardon Iran

zaterdag 16 september-2006
Kent u hem nog Abram Shulsky? Schrijver van onderandere “Silent Warfare” en in een vorig leven 't hoofd van het Office of Special Plans, het onderdeel van het Pentago lees meer..

Remake

maandag 18 september-2006
In november vinden in Nicaragua nieuwe presidentsverkiezingen plaats. En net als onlangs in Mexico tippen de collega’s van Deventer koekenbakker Maurice de Hond de “li lees meer..

Geen tankkracht, maar denkkracht

maandag 18 september-2006
Met kolonel Arie Vermeij ben ik het eens dat de ISAF-missie in Afghanistan neerkomt op dweilen met de kraan open. Dat wordt echter niet veroorzaakt door een constante lees meer..

9/11

donderdag 14 september-2006
Nog emotioneel geraakt bij de herdenking van 9/11? Nee, wij ook niet. Raar hè? Terwijl dat optreden van Osama’s Flying Circus toch ook bij ons ernstige naschokken he lees meer..

Onmiddellijke sluiting vreemdelingengevangenissen noodzakelijk

vrijdag 22 september-2006
Honderden mensen die op dit moment opgesloten zitten in vreemdelingengevangenissen in Nederland verkeren in levensgevaar. Uit het rapport over de Schipholbrand dat gis lees meer..

wij vertrouwen stemmachines niet!

zaterdag 16 september-2006
Al eerder hebben wij in het papieren Kleintje Muurkrant (steun ons en neem een jaarabonnement!) aandacht gegeven aan de fantastische actie die momenteel via wijvertro lees meer..

kantoorlog

maandag 25 september-2006
Een paar voorspellende citaten uit Het Financiële Dagblad. Volgens Rudy Stroink van vastgoedontwikkelaar TCN zal de markt voor nieuwe kantoorgebouwen binnen enkele jar lees meer..

Aidsbestrijding in Vaticaanstad

zaterdag 9 september-2006
Die lijkt veel weg te hebben van de sexuele voorlichting in het VS van Bush, namelijk twee woorden: niet neuken. Ohpardon: eh, onthouding en kuisheid. De gevolgen zijn lees meer..

Montezuma’s revenge

donderdag 21 september-2006
Als je rondgereisd hebt in Mexico, dan weet je wel wat hiermee bedoeld wordt. Voor de thuisblijvers buikloop, oftewel dunne poep en krampen. In dit geval wens ik het lees meer..

trek je agenda

vrijdag 29 september-2006
Scholen, vluchtelingenorganisaties, vakbonden, bekende Nederlanders, politieke partijen en bijna alle gemeenten in Nederland hebben zich uitgesproken voor een pardon r lees meer..

Luchtalarm bij Amerikaanse consulaat

donderdag 21 september-2006
Uit protest tegen de Nederlandse steun aan de oorlogspolitiek van George Bush zal aanstaande zaterdag 23 september een groot luchtalarm afgaan voor het Amerikaanse c lees meer..

Geen grand slam

maandag 4 september-2006
De kruistocht van Hans Melchers tegen de Nederlandse hijgjournalistiek is al dan niet tijdelijk een halt toegeroepen. Hij heeft samen met zijn tweepetten-advocaat Doele lees meer..

Octopussy (271/b)

zondag 24 september-2006
Naast het idee van Dino’s Club One in de Amsterdamse Coenhaven koesterde de satellietclub van de in die tijd in Ferrari’s en ander blinkend materieel rondhobbelende R. lees meer..

U vraagt, wij draaien

woensdag 20 september-2006
Spinnen (nee, niet die insecten) en spindoctors zijn niet nieuw. Wat ze doen is het manipuleren van de publieke opinie. Volgens wikipedia zijn de methoden die de dame lees meer..

Religie en het dagelijkse leven

woensdag 20 september-2006
Natuurlijk zijn religie en "de staat" in het huidige moderne Westen gescheiden, in tegenstelling tot al die achterlijke niet-christelijke landen elders op deze aardkl lees meer..

Onder bondgenoten

vrijdag 22 september-2006
Eigenlijk is het niet erg verrassend. Maar eenmaal uitgesproken in de publieke sfeer geeft het toch een inkijkje in de omgangsvormen tussen de VS en haar bondgenoten. lees meer..

Octopussy (272)

dinsdag 26 september-2006
7th Heaven International Group was op papier niet te linken met dear old R.V. Maar dat de Group net als de rest van de door ons al eerder vermelde zooi omgevallen BV’s lees meer..

Octopussy (261)

zaterdag 2 september-2006
Gisteravond stond het volgende artikeltje op de site van witheet. Te interessant om te laten lopen.

Mink, the sequence
De batterij kadi’s in het proces tegen lees meer..

rechtzaak ID-weigeraar

maandag 25 september-2006
Morgen, dinsdag 26 september moet een politiek activiste voorkomen omdat ze weigerde tijdens een actie haar persoonsbewijs
aan een agent te laten zien. Dit was bij lees meer..

Octopussy (267)

vrijdag 15 september-2006
Zeewolde. Flevoland. Sommige mensen willen er nog niet begraven worden. Anderen beschouwen het als een El Dorado. Letterlijk. Een van die cowboys is R.V. Een typische lees meer..

Nee hoor

donderdag 7 september-2006
Nee hoor, wij transporteren geen gevaarlijke baarden naar landen waar vrij en vrolijk wordt gemarteld.
Nee hoor, wij gebruiken geen fosforbommen.
Nee hoor, wij lees meer..

Octopussy (271)

donderdag 21 september-2006
Sodemekajum. Werden we toch even heftig op de nagelriemen gestampt. Dat gevalletje wiet was namelijk niet gesitueerd in R.V.'s glijhuis op Marconistraat 12, maar in lees meer..

Octopussy (266)

woensdag 13 september-2006
Pikten onze audio-flappers gisteren uit de lucht: Het OM-befduo Fred en Koos zou bezig zijn met het roosteren van een meneer Jacometti van de Deutsche Bank in verband lees meer..

Groetjes uit Bosnië

maandag 4 september-2006
Ach, dat waren nog eens dagen. Toen het Sorosmeisje Mabel Wippe Smit (alias de Marmot) samen met Alijah Izetbegovic, Mohammed Sacirbey, William Holbrooke, Wesley Clark lees meer..

Octopussy (264)

maandag 11 september-2006
De in 2004 van ons weggenomen Maurice Emanuels was niet alleen een luxe pooier. Hij trad daarnaast op als uitbater van een flinke wasserette, met filialen in Antwerpen lees meer..

Resultaten 1 - 30 van 46

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch