Archief actueel 2006 en 2007

Februari 2006

Octopussy (217)

dinsdag 28 februari-2006
Temidden van het tumult rond avontuurlijke luitjes als Holleeder, Hillis, Soerel en zijn zusje Minnie, Paja, Tuna en Brammetje M. zouden we bijna iets vergeten. Dat een ... lees meer..

Octopussy (216)

vrijdag 24 februari-2006
Terug naar aflevering 134. Daarin schreef Manuel Suurs, ex-penningmeester van de investeringsclub in futuristische sinaasappelen Fecundo, ons ondermeer het volgende: lees meer..

Octopussy (215)

donderdag 23 februari-2006
Het is wel lekker als je af en toe wat steun ondervindt uit de samenleving. Kregen we naar aanleiding van het eerste stukkie over de curieuze combine Hummel – Meiri va... lees meer..

Octopussy (214)

woensdag 22 februari-2006
Weet u het nog? We hadden het toch over Klaas Hummel, de voormalige gabber van Willem Endstra? Dat ie voor de veiligheid van zijn eigen optrekjes in zee was gegaan met ... lees meer..

Octopussy (211)

woensdag 15 februari-2006
Zetten ze bij Elsevier vanochtend om een uur of half twaalf een artikeltje op de site onder de kop “Moszkowicz onder vuur OM in zaak Holleeder”. Blijkbaar hebben ze het... lees meer..

Octopussy (210)

maandag 13 februari-2006
Onze kop is ook geen kasboek. Dus we moesten even driftig een duik in ons eigen zoeksysteem nemen toen we wat info kregen over HBS. Nee, niet dat schooltype uit het tijd... lees meer..

Octopussy (209)

vrijdag 10 februari-2006
Ja, waren we al bang voor. Hans Noomen, de opvolger van Frans Boot bij het zo natuur-minnende Terra Vitalis, is inderdaad geen onbeschreven blad. Dat werd al enigszins d... lees meer..

Octopussy (208)

woensdag 8 februari-2006
Als u het goed vindt gaan we even terug in de tijd. Als u het niet goed vindt ook. In aflevering 91 staat het volgende citaat uit een tapverslag van ons bromsnorrencorps... lees meer..

Octopussy (207)

dinsdag 7 februari-2006
Afgelopen weekend was er in de landelijk pers een hoop geneuzel over het bezoek dat Willem Holleeder in september vorig jaar heeft afgelegd aan de in de petoet zuchtende ... lees meer..

Octopussy (206)

maandag 6 februari-2006
Een van de Amsterdamse vastgoedboeren die volgens onze grote broers door Willem Holleeder cs. zou zijn afgeperst is Rolf Friedländer. Loopt al een tijdje mee, die Rolf. lees meer..

Octopussy (205)

zondag 5 februari-2006
Naar aanleiding van onze blijkbaar wel degelijk teakhout snijdende artikeltjes over Terra Vitalis, het investeringsvehikel in futuristische bomen in Costa Rica, ontvingen ... lees meer..

Octopussy (204)

vrijdag 3 februari-2006
Vaak denk je dat je voor Jan Penis schrijft. Of Johanna Vagina. Maar dan krijg je weer eens een e-mail en dat weet je dat het goed is. Zo hebben wij ons inmiddels de vell... lees meer..

Van fietsen en farao’s

vrijdag 17 februari-2006
Zou Donnie nog steeds elke ochtend op zijn gepantserde fiets naar het Ministerie van Justitie gaan? Geloven we niet. Te link hè. Met al die vervaarlijke baarden en snor lees meer..

George en het snorretje

vrijdag 3 februari-2006
Channel 4 vandaag. Zeggen dat ze een memo hebben gezien, dat betrekking had op een tête à tête tussen Bush en Tony, zijn Britse poedel, op 31 januari. De prez zei tegen lees meer..

Firma leugens en bedrog

donderdag 9 februari-2006
Hebben julie wel eens gehoord van "Maria Duval"? Het lijkt alsof er een helderziende dame achter "Maria Duval" zit, maar nee hoor, er zit een heel bedrijf achter. Vol lees meer..

Rob versus Rien: 1 – 1

maandag 6 februari-2006
Rob van de Rhee is in onze kolommen op twee sporen voorbijgekomen. Die van het door gretige grissers leeggehaalde investeringsvehikel Fecundo en die van de gecrashte luc lees meer..

Gekunstelde waarden en normen

dinsdag 7 februari-2006
Op vooral morele gronden gaat de staat (wij dus) een lading schilderijtjes teruggeven aan een voormalige kunstschaatster uit de Holiday on Ice-show. Die mevrouw was nu e lees meer..

Hofstadgroep

maandag 13 februari-2006
Volgens een bericht van de Portugese politie is er daar iemand gearresteerd die gezocht wordt door de Nederlandse justitie omdat hij lid zou zijn van de “Hofstadgroep”. lees meer..

Herhaling van zetten

woensdag 15 februari-2006
Vorige week kreeg Robert Grenier de zak. Tot dan toe was Robertje het hoofd van de afdeling terrorismebestrijding van de CIA. Drukke job dus. Nou maakte die afdeling g lees meer..

Pappie en Kokkie

vrijdag 10 februari-2006
Toet, toet. Centjes verdienen. Het vermaarde duo is niet meer. We hebben het over Prins Bernhard die ons reeds was ontvallen. En nu is volgens de media ook zijn vertrou lees meer..

Guus

vrijdag 3 februari-2006
Alsof we er ooit aan getwijfeld hebben. Tuurlijk gaan die 1500 goed getrainde jongens en meisjes van Henk Kamp naar Oeroezgan. Zwaarbewapend, om zichzelf te kunnen verde lees meer..

Amsterdams blowverbod

dinsdag 7 februari-2006
Huh!? Wat krijgen we nou? In navolging tot wat het Amsterdamse stadsdeel de Baarsjes in de buurt rond het Mercatorplein heeft gedaan, vaardigt Stadsdeel Oud-Zuid nu ook lees meer..

Onder professoren

woensdag 8 februari-2006
Herinnert u zich deze nog? De Hofmans-affaire. Nu is er een toneelstuk waarin toverkol Greet Hofmans, een doortastende Juliana en een 'bad guy' Bernhard de hoofdrollen lees meer..

Ali en het snorretje

donderdag 2 februari-2006
Ja, dat krijg je als je een hele bevolkingsgroep in Nederland op zijn poten gaat staan. Dan word je uitgenodigd door een Belgische geestverwant. Dat gebeurde Ali Cyaan lees meer..

Vijftienhonderd Nederlandse gijzelaars

donderdag 2 februari-2006
Sinds het begin van haar bewind in 2000 heeft de regering Bush in ijltempo overal ter wereld vijanden gemaakt. Zij heeft dit dit voor elkaar gekregen, ondermeer door h lees meer..

Lekker

woensdag 8 februari-2006
Het gesundes Volksempfinden heeft gesproken: die Joegoslavische bitch, die Taïda moet oplazeren, want ze heeft de boel geflest. En een tien en een ton krijtjes voor onz lees meer..

Gevangene 063

woensdag 15 februari-2006
Mohammed al Kahtani zit al geruime tijd gevangen in Guantanamo, hij staat daar te boek als gevangene 063. Inmiddels heeft hij 160 dagen isoleercel achter de rug, werd lees meer..

Het verkeerde paard

dinsdag 14 februari-2006
In mijn jongere jaren ging ik op een zondagmiddag met ome Arie naar de paardenraces. Bij aankomst drukte hij me een biljet van 25 gulden in de hand. Om mee te gokken. I lees meer..

CIA, Plame en Iran

woensdag 15 februari-2006
Een paar namen: Scooter Libby, Dick Cheney, Larry Franklin, Michael Ledeen. Sommigen ervan misschien bekend, anderen niet. Ze hebben gemeen dat ze bedenkers en uitvoer lees meer..

eerbetoon

donderdag 9 februari-2006
Waarom verwijst er nergens nog een straat naar Balkenende? Balkenendeweg. lees meer..

Resultaten 1 - 30 van 53

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch