• Laatst gewijzigd: dinsdag 21 februari 2017, 16:59.

Een legostukje van 9/11 (004)

  • Gepubliceerd in Actueel

Nog 2 dagen. Dan gaat Barack Hussein O. naar de zandbak. En zoals we al voorspelden wordt dat een heet uitje. Want inmiddels heeft hij toegezegd, dat ie over twee maanden zal beslissen wat er gaat gebeuren met de 28 A-4tjes uit het onderzoek naar de achtergronden van 9/11. Die zouden details bevatten over de rol van de Saudische topjurken bij dat drama. Met name wat de financiering van het Flying Circuspersoneel betreft. De jurken in kwestie hebben al gedreigd de dollar naar de kloten te zullen helpen als het Congres ze verantwoordelijk stelt voor de vliegshow op Manhattan. Dat wordt eind deze week dus een gezellig samenzijn in Ryadh.
Dat deze affaire weer helemaal op scherp staat is overigens voor een groot deel te danken aan de verklaringen van Zacarias Moussaoui, die begin februari van dit jaar hun entree maakten op het internet. Zacarias is niet een of andere Saudische zandhommel. Hij is een Fransman van Marokkaanse afkomst, die ooit zijn masters degree in international business aan de universiteit van de South Bank in Londen behaalde, een masters degree in internationale export business aan het Franse filiaal van het Britse Institute of Export en nog een degree in Commerce Technology. Ergo: het was niet om van je kameel te vallen, dat hij op grond daarvan in de jaren negentig de financiële topper van Al Qaida werd en de man die in de MENA-landen met de gleufbus rondging voor Osama bin Laden. Vooral in Saudi-Arabië.
Als er dus één was die de namen van de Saudische topsponsors kende was het Zacarias. Hij werd in augustus 2001 al in de kuif gepikt door Amerikaanse smurfen wegens een lullig visumakkefietje, maar ging levenslang de kerker in als “twintigste kaper”. Jarenlang wisten de Amerikaanse autoriteiten hem de bek te snoeren, maar oktober vorig jaar werd ie uiteindelijk toch uitgemolken over zijn rol als boekhouder van de inmiddels rechts ingehaalde organisatie van de circusdirecteur. En hij noemde namen. Komen er een paar: prins Waleed bin Talal al Saud (1), prins Turki Al Faisal al Saud, prins Bandar bin Sultan al Saud (2), prins Mohammed al Faisal al Saud, Yassin Abdullah al Kadi, Sharif Sedky, Mohammed al Hussein al Almoudi, Ibrahim bin Mahfouz en Khalid bin Mahfouz (3). En als u denkt dat deze heren na 9/11 gestopt zijn met het stiekem stieken van mohammedaanse circussen en cabaretiers dan moet u nodig naar de dokter. Nee, leuke jongens allemaal. Van wie een of meerderen vorig jaar mogelijk de hand hebben geschud van Koning Pils en minister Bilderbert Flapdrol. En wie weet, dat eind deze week nog eens dunnetjes overdoen met Barack Hussein en zijn gevolg. Waar een druppie olie al niet goed voor is. Stay tuned.

(1) Dikke gabber van Rupert Murdoch. Zie ook Kop eraf dd. 21 augustus 2014.
(2) Dikke gabber van George Dubbeyou Bush. Zie ook aflevering 7 van de serie “Deuss en de Ruskies dd. 13 april 2012.
(3) Zie voor hem het artikel Over De Bank, poeder en Al Queda uit Kleintje Muurkrant 362, dd. 23 november 2001.

Gelabeld als Een legostukje